Neler Yeni

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Ayn zaten bunu söylediler ittifaklar içinde farklı düşünce olabilir dediler bu doğru valla ola da bilir destekler yani ama Zafer partisinin oyu 2.5 filan yine de yetmiyor daha da oy lazım
Kılıçdaroğlu'nun tek çaresi oy kullanmayan kesimden alması şart.

melidoas6

80+ Silver
Oylarının çoğu tepki oyuydu. Onun sayesinde seçimin kazanılacağını düşünmüyorum. Çoğu Oğan'a rey veren kişiler 15 Mayıs günü 28 Mayıs için kime oy vereceklerini kararlaştırmışlardı.
Erdoğan seçimi küçük bir yüzdelikle kaybetti ben ikinci tura kalırsa kimseyi destelememek gerektiğini düşünüyordum benim gibi düşünen yüzlerce insan var. Erdoğan yada Kılıçdaroğlu kazansın isteseydik ilk turda birine atardık zaten. Çoğu seçmeni sandığa gitmeyecektir. Kk nında o farkı kapatması normal şartlarda mümkün değil bu yüzden seçimin bittiğini düşünüyorum. İkinci olarak bu adam kimi desteklese tepki alıcaktı ben tarafsız kalmasından yanaydım belki iç işleri bakanlığı için desteklemiştir perde arkasını bilemeyiz. 5 yıl sonra MHP nin başına geçebilir yada sağcı kesimden yararlanarak cb olabilir.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Muhtemelen o tarafsız olacak daha önce de söylemişler herkes düşüncesini söyleyebilir diye misal Ata ittifakı AP partisi Kılıçdaroğlunu destekliyoruz diye açıklama yaptılar ümit Özdağ da ayrı bir karar verecektir
Kimi desteklerde desteklesin önemli değil. En azından net bi görüşü var.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kılıçdaroğlu'nun tek çaresi oy kullanmayan kesimden alması şart.
Şuan en yakın Tayyip 300 bin oy lazım ona onu da alır ikinci turda ya Kemal in işi zor valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimi desteklerde desteklesin önemli değil. En azından net bi görüşü var.
Ayn katılıyorum bu adam zamanında MİT de ki çocukları yetiştirdi kötü bir adam değil ülkesine bağlı ama tarafsız da kalabilir ya yarın belli olur açıklama yapacakmış

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Fwvr39pXwAAd5Wo
İlk kez komünistleri haklı buldum. 😳
Türkiye işçi partisi komünist partidir.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Sinan Oğan ona verin dedi diye kimse ona vermeyecek, Sinan oğan'ın oyu AKP'den bıkıp, Kemal'e de vermek istemeyenlerden geliyordu yani Sinan Oğan'ın seçmeninin çoğunluğu Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın. Ama çok da değil %55 kemal, %45 RTE falandır tahminen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,736
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom