mental bey
80+ Bronze
Bas ampüle yiğenim, uzatma .
Şu an ittifak bozuldu baksana adalet partisi de KK'na destek verdi.Hem de nasıl dağıldı ittifak.
Ayn zaten bunu söylediler ittifaklar içinde farklı düşünce olabilir dediler bu doğru valla ola da bilir destekler yani ama Zafer partisinin oyu 2.5 filan yine de yetmiyor daha da oy lazım
Ayn öyle ama o her seçimde var bu kesim hiçbir seçim sandığa gitmiyor12 milyon oy kullanmayan seçmen var seçimin asıl kaderi onların elinde.
Kılıçdaroğlu'nun tek çaresi oy kullanmayan kesimden alması şart.Ayn zaten bunu söylediler ittifaklar içinde farklı düşünce olabilir dediler bu doğru valla ola da bilir destekler yani ama Zafer partisinin oyu 2.5 filan yine de yetmiyor daha da oy lazım
Erdoğan seçimi küçük bir yüzdelikle kaybetti ben ikinci tura kalırsa kimseyi destelememek gerektiğini düşünüyordum benim gibi düşünen yüzlerce insan var. Erdoğan yada Kılıçdaroğlu kazansın isteseydik ilk turda birine atardık zaten. Çoğu seçmeni sandığa gitmeyecektir. Kk nında o farkı kapatması normal şartlarda mümkün değil bu yüzden seçimin bittiğini düşünüyorum. İkinci olarak bu adam kimi desteklese tepki alıcaktı ben tarafsız kalmasından yanaydım belki iç işleri bakanlığı için desteklemiştir perde arkasını bilemeyiz. 5 yıl sonra MHP nin başına geçebilir yada sağcı kesimden yararlanarak cb olabilir.Oylarının çoğu tepki oyuydu. Onun sayesinde seçimin kazanılacağını düşünmüyorum. Çoğu Oğan'a rey veren kişiler 15 Mayıs günü 28 Mayıs için kime oy vereceklerini kararlaştırmışlardı.
Kimi desteklerde desteklesin önemli değil. En azından net bi görüşü var.Muhtemelen o tarafsız olacak daha önce de söylemişler herkes düşüncesini söyleyebilir diye misal Ata ittifakı AP partisi Kılıçdaroğlunu destekliyoruz diye açıklama yaptılar ümit Özdağ da ayrı bir karar verecektir
Şuan en yakın Tayyip 300 bin oy lazım ona onu da alır ikinci turda ya Kemal in işi zor vallaKılıçdaroğlu'nun tek çaresi oy kullanmayan kesimden alması şart.
Ayn katılıyorum bu adam zamanında MİT de ki çocukları yetiştirdi kötü bir adam değil ülkesine bağlı ama tarafsız da kalabilir ya yarın belli olur açıklama yapacakmışKimi desteklerde desteklesin önemli değil. En azından net bi görüşü var.
İlk kez komünistleri haklı buldum.