Neler Yeni

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ümit özdağ sözünün eri olan adamdır. 1-2 baskı yapıldı diye düşüncesini değiştirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüh ya az vermiş. 128 milyar üstü vermesi lazımmış
Muhtemelen o tarafsız olacak daha önce de söylemişler herkes düşüncesini söyleyebilir diye misal Ata ittifakı AP partisi Kılıçdaroğlunu destekliyoruz diye açıklama yaptılar ümit Özdağ da ayrı bir karar verecektir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ama seçmenlerinden KK'ye vermek istemeyende çok. Zaten seçmenlerinin çoğu onun kararını beklemiyordu. Ha etkilenmiş olabilirler onu bilemem.
Etkilenmezler ben Ogan a verdim ikinci tur oy kullanmayacağım çoğu da böyle yapacak bence kk ve RTE karşısında kim olsaydı ona verecektim şimdi yok kimse vermiyorum

1905

80+ Silver
Bu ülkenin beka sorununun milliyetçiler olduğunu görün artık. Sağcı kesimde kim koltuk görse hedefinden ideallerinden şaşıyor. Buyurun:

Sinan Oğan'ın konuşmasında söylediği maddelerin ve sözlerin tam tersini 20 senedir Erdoğan yapmaktaydı acaba söylerken hiç utandı mı?
hocam yanlışınız var soruda karşınızda olsa demişler yanında olsa dememişler ki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,623
Üyeler
164,708
Son üye
bobbyhomme
Top Bottom