Neler Yeni

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Üstü kapalı ittifak kardeşim adamlar kendi söyledi Kılıçdaroğlu nu destekliyoruz diye daha ne olsun 🤣
Kimi destekliceklerdi? MHP artığı %5 Sinani mi? Rte yi falan mı? Ülkücülere AKP liden farkın yok diyince bana kızıyorlar. Kafa basmıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kimi destekliceklerdi? MHP artığı %5 Sinani mi? Rte yi falan mı? Ülkücüle AKP liden farkın yok diyince bana kızıyorlar. Kafa basmıyor
Tm kardeşim herşeyin hayırlısı olsun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Umarım. En azından işin ucunda aynı fikirdeyiz. AKP'li de olabilirdin
Yok ya vermem ben he olsam da ülkemin milli manevi değerlerden ödün vermeden Atatürk'ün açmış olduğu yolu en güzel şekilde kim temsil ediyorsa ondan yanayım devletim topraklarım parçalanmadan taviz vermeden büyümesi dileğim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yok ya vermem ben he olsam da ülkemin milli manevi değerlerden ödün vermeden Atatürk'ün açmış olduğu yolu en güzel şekilde kim temsil ediyorsa ondan yanayım devletim topraklarım parçalanmadan taviz vermeden büyümesi dileğim
Aynı dilek. O yüzden KK. Umarım babala programı fikrini değiştirir. Ülkemiz için hayırlısı olsun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynı dilek. O yüzden KK. Umarım babala programı fikrini değiştirir. Ülkemiz için hayırlısı olsun
Değişmez knka da izlicem tabii ki sonuna kadar aralıksız kk değilde ah Muharrem İnce olsaydı şu parti de vallahi bu seçim çok farklı olurdu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Değişmez knka da izlicem tabii ki sonuna kadar aralıksız kk değilde ah Muharrem İnce olsaydı şu parti de vallahi bu seçim çok farklı olurdu
Katılıyorum ama katılmıyorum çok arada kaldım ikisi de çok büyük adam bence. Kk ya artık eminim. Ama ince seçim vakitleri kayboluyor. Çarşamba günkü yayın dehşet geçti. Şimdiden iyi seyirler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Katılıyorum ama katılmıyorum çok arada kaldım ikisi de çok büyük adam bence. Kk ya artık eminim. Ama ince seçim vakitleri kayboluyor. Çarşamba günkü yayın dehşet geçti. Şimdiden iyi seyirler
Sen nereden biliyorsun yanını la 😂 gittin mi

neshter

80+ Bronze
Tamam

Selahattin Demirtaş : Başkan Aponun heykelini dikeceğiz heykelini

Kemal Kılıçdaroğlu : Selahattin Demirtaş neden hapiste buradan sesleniyorum Selahattin Demirtaş in serbest bırakılmasını istiyorusaniz bizi katılın.

HDP : Halkımız Kemal Kılıçdaroğlu nu destekleme kararı almıştır oyunuzu ona verin .

Bu özet den ne çıkarıyorsun kardeşim
Bu yoruma güleceğim hiç aklıma gelmezdi. Bu konudaki söylemine açıklık getirmişti bir programda. Ama atmam tekrardan çünkü siz bir şeylere inanmamayı seçiyorsunuz. Demirtaş şu an sarayın emriyle içerde tutuluyor. KK doğu seçmenini çekmek için kelime oyunu yapmış. "Ben gelince yargı saraydan emir almayacak, bağımsız olacak" diyor. Kısacası bu, tabi anlayana.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu yoruma güleceğim hiç aklıma gelmezdi. Bu konudaki söylemine açıklık getirmişti bir programda. Ama atmam tekrardan çünkü siz bir şeylere inanmamayı seçiyorsunuz. Demirtaş şu an sarayın emriyle içerde tutuluyor. KK doğu seçmenini çekmek için kelime oyunu yapmış. "Ben gelince yargı saraydan emir almayacak, bağımsız olacak" diyor. Kısacası bu, tabi anlayana.
Kelime oyunu he anladım peki dediğin gibi olsun

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,105
İsim
Lokman Doğan
Selahattin Demirtaş : Başkan Aponun heykelini dikeceğiz heykelini
abi şimdi bişi dicem yandaş gibi olacak ama anlatim
bu konuşması çözüm süreci zamanı oldu peki çözüm sürecinde ak parti ne yapıyordu ? sayın kelimesi suç değil pkk bayrağı suç değil hatta bu işin sonu abdullah öcalan serbest bile kalabilirdi
şimdi diceksin yanlışa yanlışla cevap veriyorsun ama değindiğim yer ak partili kişilerin kendi dediklerine hiç bakmaması

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
abi şimdi bişi dicem yandaş gibi olacak ama anlatim
bu konuşması çözüm süreci zamanı oldu peki çözüm sürecinde ak parti ne yapıyordu ? sayın kelimesi suç değil pkk bayrağı suç değil hatta bu işin sonu abdullah öcalan serbest bile kalabilirdi
şimdi diceksin yanlışa yanlışla cevap veriyorsun ama değindiğim yer ak partili kişilerin kendi dediklerine hiç bakmaması
HDP den ve PKK dan nefret ediyorum bunu hiçbir şey değiştirmez Öcalan ve Selahattin Demirtaş da dahil buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,249
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN
Top Bottom