Ülkenin geleceğini düşünseydi AKP li olmazdı. Keza Teröristleri Meclise sokanlarla beraber olmayacağım demişti. Dümdüz omurgasız bir insan işte. Lafı gevelemeye gerek yok. Seçimi AKP kazanırsa AKP li seçmene zerre üzülmeyeceğim. Anneniz, kız kardeşiniz suriyeliler tarafından tacize uğradığında, ekmeği 10 liraya aldığınızda üzülen siz olacaksınız çünkü. Biz düşene vurmayız. O gün yine sizi biz kurtarırız. Çünkü biz gerçekten bu vatanı sevenleriz. Biz gerçek milliyetçileriz.Ülkenin bekâsını kişisel algılarla yönetmek akılsızlık. Dur annemin cenazesine geldi ben de gidim kk'ya yardım edim (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yaşlılıktan
Ben kurtarmam.Ülkenin geleceğini düşünseydi AKP li olmazdı. Keza Teröristleri Meclise sokanlarla beraber olmayacağım demişti. Dümdüz omurgasız bir insan işte. Lafı gevelemeye gerek yok. Seçimi AKP kazanırsa AKP li seçmene zerre üzülmeyeceğim. Anneniz, kız kardeşiniz suriyeliler tarafından tacize uğradığında, ekmeği 10 liraya aldığınızda üzülen siz olacaksınız çünkü. Biz düşene vurmayız. O gün yine sizi biz kurtarırız. Çünkü biz gerçekten bu vatanı sevenleriz. Biz gerçek milliyetçileriz.
O gün gelince hepimiz sokağa çıkarız. Ben ayrım yapmam. Hiçbir Türk' ün elin arap' ı altında ezilmesine izin vermemBen kurtarmam.
Doğru ya unutmuşum, terörist elebaşının açıkça desteklediği kk'ya gidip ona yardım etmesi daha iyi olurdu pardon.Ülkenin geleceğini düşünseydi AKP li olmazdı. Keza Teröristleri Meclise sokanlarla beraber olmayacağım demişti. Dümdüz omurgasız bir insan işte. Lafı gevelemeye gerek yok. Seçimi AKP kazanırsa AKP li seçmene zerre üzülmeyeceğim. Anneniz, kız kardeşiniz suriyeliler tarafından tacize uğradığında, ekmeği 10 liraya aldığınızda üzülen siz olacaksınız çünkü. Biz düşene vurmayız. O gün yine sizi biz kurtarırız. Çünkü biz gerçekten bu vatanı sevenleriz. Biz gerçek milliyetçileriz.
2 montaja kanacak kadar düştü mü Türk genci? Bu mu Atatürk' ün emaneti? AKP Propagandalarına gelmeyin. Meclise Hüdaparı CHP sokmadı. HDP yi de sokmadı. Keza ikisini de AKP sokmuştur. Herkes unutur. Arşiv unutmaz. Sen unutmuşssun ama.Doğru ya unutmuşum, terörist elebaşının açıkça desteklediği kk'ya gidip ona yardım etmesi daha iyi olurdu pardon.
Ben de kk kazansaydı kız kardeşinin sokakta kaçırılıp dağa çıkarılmasına üzülmeyecektim. Vatanseverlik algın değişikmiş dostum
Ben arşive bakmayı gerek duymadan söylüyorum, daha geçen ay oldu benim söylediklerim. terörist elebaşları açıkça chp'ye desteklerini verirken, terörist uzantısı HDP de açıkça desteğini verirken senin bunlara inanmayıp ak parti propagandası adı altında söylediklerin umurumda olmaz. Aaa unutmuşum HDP'nin örgütle bir bağlantısı yoktu sizin gözünüzde...2 montaja kanacak kadar düştü mü Türk genci? Bu mu Atatürk' ün emaneti? AKP Propagandalarına gelmeyin. Meclise Hüdaparı CHP sokmadı. HDP yi de sokmadı. Keza ikisini de AKP sokmuştur. Herkes unutur. Arşiv unutmaz. Sen unutmuşssun ama.
Yazık.Ben arşive bakmayı gerek duymadan söylüyorum, daha geçen ay oldu benim söylediklerim. terörist elebaşları açıkça chp'ye desteklerini verirken, terörist uzantısı HDP de açıkça desteğini verirken senin bunlara inanmayıp ak parti propagandası adı altında söylediklerin umurumda olmaz. Aaa unutmuşum HDP'nin örgütle bir bağlantısı yoktu sizin gözünüzde...