Neler Yeni

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Doğru olanı yaptı. Sayın Öcalan'ın arkasındayız diyenleri destekleyecek değildi. Ya da Selahattin Demirtaş'ın serbest kalması için bize oy verin diyenlerle birlik olacak değildi.
Tarafsız kalması daha iyi olurdu ama illahi bir tarafı seçecekse doğru olanı yaptı.
Karşı tarafta hizbullaha milletvekili veren var. Tarafsız kalması çok daha iyidi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
PKK yok zaten siyasette. KK'nın PKK ile bir bağlantısı yok, adam karşı. RTE dinleye dinleye inanmışsınız resmen. Yok Kandil, yok PKK. Nerede söyledi, nerede ima etti bunları? Erdoğan'ın boş manipülasyonlarından ibaret.
ASDLKGJADLKGJFLKADJHLKADJFLHKAJDLFKHJADLKFJHLADKJFHŞLKADJFHŞKJADŞLKFHJKŞLADJF yarıldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klasik cumhur ittifakı seçmeni işte bunlar hiç bir zaman anlamazlar pkk tarafından saldırıya uğrayan tek lider Kılıçdaroğlu olduğunu bilmiyorlar daha. :D
Siz hangi gözlükçüye gidiyorsunuz söyleyin de oraya gitmeyelim bir daha

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Bu günleri de çabuk unutmuş. Hem omurgasızlık yapmış hem de vefasızlık
Alıntıyı görüntüle
Ülkenin bekâsını kişisel algılarla yönetmek akılsızlık. Dur annemin cenazesine geldi ben de gidim kk'ya yardım edim (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyip göreceğim tek şey senin benim anamın kız kardeşinin sokağa çıkamayacak oluşu olduğunda çok pişman olacaksın. Keşke bozkurt kemale oy verseydim diyeceksin. Ben dedemden razıyım. Gözlerinden belli oluyor çalıştığı.
,Alıntıyı görüntüle
O yaşlılıktan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom