Phanzox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,666
Şuan yaptığının oğanın yaptığından farkı yok tarafsız kalmalıydı...
Yahu tarafsiz kalsa Tayyip alsa iyi mi yani?Şuan yaptığının oğanın yaptığından farkı yok tarafsız kalmalıydı...
Neden farkı yok sebebini öğrenebilir miyim?Şuan yaptığının oğanın yaptığından farkı yok tarafsız kalmalıydı...
İlk olarak ben iki ittifakı da istemediğim için kendisini destekledim. 70 yaşındaki insanlara ülke emanet etmeyi mantıklı bulmuyordum. Kendisi zaten iktidar ile iyi değildi ya tarafsız kalıcaktı yada kk diyicekti zaten. Mesela oğana oy verirken kk yada Erdoğandan biri başa gelse isteseydim onlara verirdim oğanın yaptığı seçmenini yanıltmak tabi fikrinden dolayı ne onu linçlerim ne de özdağ. Bir tarafta hdp desteği alan bir aday bir tarafta HÜDA-PAR. Kötünün iyisini seçmek gibi bir şey. Kılıçdaroğlunun seloyu serbest bırakıcaz vs dediği video da var ona kalırsa. Sadece teröre bakarak eleştirmek doğru olmaz. Oğan mesela kk deseydi yine kendi söylemlerine ters düşerdi. Şuan bakanlarını açıklasa kendi adına iyi olur. İleriki zamanlarda ne olacağını merak ediyorum.Neden farkı yok sebebini öğrenebilir miyim?
Ya da sileyim ya kritik dönem zaten sıkıntı çıkmasın.İlk olarak ben iki ittifakı da istemediğim için kendisini destekledim. 70 yaşındaki insanlara ülke emanet etmeyi mantıklı bulmuyordum. Kendisi zaten iktidar ile iyi değildi ya tarafsız kalıcaktı yada kk diyicekti zaten. Mesela oğana oy verirken kk yada Erdoğandan biri başa gelse isteseydim onlara verirdim oğanın yaptığı seçmenini yanıltmak tabi fikrinden dolayı ne onu linçlerim ne de özdağ. Bir tarafta hdp desteği alan bir aday bir tarafta HÜDA-PAR. Kötünün iyisini seçmek gibi bir şey. Kılıçdaroğlunun seloyu serbest bırakıcaz vs dediği video da var ona kalırsa. Sadece teröre bakarak eleştirmek doğru olmaz. Şuan bakanlarını açıklasa kendi adına iyi olur. İleriki zamanlarda ne olacağını merak ediyorum.
ümit özdağ tükürdüğünü az yaladı en azından sinanoğan gibi burundan çekmedi
Gelecekse de gelsin ben şu siyaset gündeminden sıkıldım artık. İki tarafında ne yaptığını biliyoruz videolar bile var zamanında kime destek olduğuna dair. Ne diye sıkıntı çıkaracaklar mesela çözüm sürecini biz mi yaptıkta sıkıntı oluyor kiYa da sileyim ya kritik dönem zaten sıkıntı çıkmasın.
Hocam şu alevli yok resmini atar mısınıznolur tayip kazansın gitmek istemiyom ülkeden
gastHocam şu alevli yok resmini atar mısınız
Ulan şu sunucuda birisinden bir kere bir şey istedim onda da YOK dedigastAlıntıyı görüntüle raydır işte ara bul