Ümit Özdağ 2. Turda Kılıçdaroğlunu destekliceklerini açıkladı

Phanzox

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,666
Geliyor gelmekte olan.
Fu880h4XoAI-uRo.jpg

Son düzenleme:
Neden farkı yok sebebini öğrenebilir miyim?
İlk olarak ben iki ittifakı da istemediğim için kendisini destekledim. 70 yaşındaki insanlara ülke emanet etmeyi mantıklı bulmuyordum. Kendisi zaten iktidar ile iyi değildi ya tarafsız kalıcaktı yada kk diyicekti zaten. Mesela oğana oy verirken kk yada Erdoğandan biri başa gelse isteseydim onlara verirdim oğanın yaptığı seçmenini yanıltmak tabi fikrinden dolayı ne onu linçlerim ne de özdağ. Bir tarafta hdp desteği alan bir aday bir tarafta HÜDA-PAR. Kötünün iyisini seçmek gibi bir şey. Kılıçdaroğlunun seloyu serbest bırakıcaz vs dediği video da var ona kalırsa. Sadece teröre bakarak eleştirmek doğru olmaz. Oğan mesela kk deseydi yine kendi söylemlerine ters düşerdi. Şuan bakanlarını açıklasa kendi adına iyi olur. İleriki zamanlarda ne olacağını merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak mesela ilk yazdığım şey bazılarına komik gelmiş oysa bir yerde haklıyım bu insanlar milliyetçi ve Atatürkçü ise bir duruşları olurdu tabi kritik bir seçim bir tarafı seçtiler. Bu ülkeye kk gelse de düzelmez insana duyulan Sevgi saygı kalmamış. Bir taraf diğeri yobaz diğer taraf ise dinsiz ilan ediyor. Önce insanları düzeltmek gerekiyor. Maalesef ki okuyan bir topluma sahip değiliz. Bugün erdoğan gider yarın başkası gelir yine insanlar böyle devam eder.

Son düzenleme:
İlk olarak ben iki ittifakı da istemediğim için kendisini destekledim. 70 yaşındaki insanlara ülke emanet etmeyi mantıklı bulmuyordum. Kendisi zaten iktidar ile iyi değildi ya tarafsız kalıcaktı yada kk diyicekti zaten. Mesela oğana oy verirken kk yada Erdoğandan biri başa gelse isteseydim onlara verirdim oğanın yaptığı seçmenini yanıltmak tabi fikrinden dolayı ne onu linçlerim ne de özdağ. Bir tarafta hdp desteği alan bir aday bir tarafta HÜDA-PAR. Kötünün iyisini seçmek gibi bir şey. Kılıçdaroğlunun seloyu serbest bırakıcaz vs dediği video da var ona kalırsa. Sadece teröre bakarak eleştirmek doğru olmaz. Şuan bakanlarını açıklasa kendi adına iyi olur. İleriki zamanlarda ne olacağını merak ediyorum.
Ya da sileyim ya kritik dönem zaten sıkıntı çıkmasın.

Ya da sileyim ya kritik dönem zaten sıkıntı çıkmasın.
Gelecekse de gelsin ben şu siyaset gündeminden sıkıldım artık. İki tarafında ne yaptığını biliyoruz videolar bile var zamanında kime destek olduğuna dair. Ne diye sıkıntı çıkaracaklar mesela çözüm sürecini biz mi yaptıkta sıkıntı oluyor ki

Geri