SteelSeries Arctis 7+ [Kötü deneyim]

Maris

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar herkese merhaba,

Rampage Miracle X1 gibi marka/model olarak neredeyse kimsenin tavsiye etmeyeceği kulaklıktan, SteelSeries Arctis7+ kulaklığa geçiş yaptım.

Normalde kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi olmam gerekirken sonuç tam bir hüsran. Fark yok denecek kadar az. Sonar programı ile belli başlı ayarlamalar yaptım ama öyle ahım şahım bir fark olmadı.
Oyunda ses kasma performansı vasat hatta kötü, müzik kalitesi desen fena değil ama o kadar para verip Rampage'den geçecek kadar değil.

Şimdi sorum şu bir yerde hata mı yapıyorum anlamadım, derdim marka kötülemek değil ama beklentimin yarısını karşılamadı kulaklık.

Sanırım kazıklandım.

kulaklıkta sorun olabilir ben arctis7 nin xbox versiyonunu kullanıyorum razer blackshark v2den bile daha iyi ses kasılıyor oyunlarda , ses kalitesi de yeterince fazla

Dünden beri deneyimleme şansım oldu, Ses kasma olayı çok kötü kulaklığın. 4 Katlı binada alt üst ayrımı yapılmıyor. Ses üstten geliyor adam alttan çıkıyor. Bir şeyleri yanlış mı yapıorum yoksa bu SteelSeries kocaman bir balon mu

Bu gercekmi
321.PNG

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dünden beri deneyimleme şansım oldu, Ses kasma olayı çok kötü kulaklığın. 4 Katlı binada alt üst ayrımı yapılmıyor. Ses üstten geliyor adam alttan çıkıyor. Bir şeyleri yanlış mı yapıorum yoksa bu SteelSeries kocaman bir balon mu
arctis 1-3-7-5 sırayla kullandım kulaklığın bozuk galiba kardesim benim

Ben Rampage Comfort kullanırken Arctis 5 denemiştim. Rampage Comfort bile daha iyi dediğimde linç yemiştim.

🙃

Usta artics 5 kullanıyorum ve gayet memnunum her şey mükemmel seviyede sizin kulaklıkta sıkıntı olmuş olabilir kulaklık girişinde sıkıntı olabilir bir çok neden var.
Mesela ben sonra yazılımını kullanmıyorum kullanırsam kulaklık sapıtıyor.

sonar yazlılımı demek istedim

Ben Rampage Comfort kullanırken Arctis 5 denemiştim. Rampage Comfort bile daha iyi dediğimde linç yemiştim.

🙃
Miracle X1 var bende de gerçekten şaşırdım yani fark yok desem yeridir

Usta artics 5 kullanıyorum ve gayet memnunum her şey mükemmel seviyede sizin kulaklıkta sıkıntı olmuş olabilir kulaklık girişinde sıkıntı olabilir bir çok neden var.
Mesela ben sonra yazılımını kullanmıyorum kullanırsam kulaklık sapıtıyor.

sonar yazlılımı demek istedim
Kulaklıkta ne gibi sıkıntı olabilir ki, seslerde problem yok çalışmayan bir yeri yok. Ama gel gelelim örneğin oyunda ses kasma olayı çok sıkıntı, Youtube da bir inceleme videosuna denk geldim bugün inceleyen adam da ses kasması kötü diye. Birde Best Gaming Headset ödülü var ben hiç bir şey anlamadım bu işten

Bu gercekmi
Alıntıyı görüntüle

arctis 1-3-7-5 sırayla kullandım kulaklığın bozuk galiba kardesim benim

Kulaklığın nesi bozuk olabilir ki çalışmayan bir aksamı yok kulaklığın. Kardeşime de denetttim oyun içinde ses üstten geliyor diyor adam alt katta vs vs. Default ayarlar ya da sonar ile kurcalanmış hali de aynı

Kablosuz mu kullanmayı deniyorsun ?.

Uygulamadan ses kısıtlamasını kapattın mı ?
Kablosuz kullanıyorum Sonar ile baya uğraştım dün ama sonuç gerçekten kötü

Kulaklığın nesi bozuk olabilir ki çalışmayan bir aksamı yok kulaklığın. Kardeşime de denetttim oyun içinde ses üstten geliyor diyor adam alt katta vs vs. Default ayarlar ya da sonar ile kurcalanmış hali de aynı

Kablosuz kullanıyorum Sonar ile baya uğraştım dün ama sonuç gerçekten kötü
Kablosuz kullanımda asla iyi ses kalitesi elde edemezsiniz :D Kablosuz ses teknolojisi iyi ses aktarımı için hala yeterli değil. Hele bluetooth kullanıyosanız daha da kötü olur ses.

arctis 5 kullanıyorum 3 senedir. hayatımda kullandığım en iyi kulaklık. bundan önce de logitech g231 kullanıyordum. bence sizin kulaklığınızda problem var.

Kablosuz kullanımda asla iyi ses kalitesi elde edemezsiniz :D Kablosuz ses teknolojisi iyi ses aktarımı için hala yeterli değil. Hele bluetooth kullanıyosanız daha da kötü olur ses.
teknolojiyi geriden takip ediyorsun sanırım.

arctis 5 kullanıyorum 3 senedir. hayatımda kullandığım en iyi kulaklık. bundan önce de logitech g231 kullanıyordum. bence sizin kulaklığınızda problem var.

teknolojiyi geriden takip ediyorsun sanırım.
Yani kulaklıkta ne gibi bir sorun olabilir anlamaya çalışıyorum çalışmayan bir aksamı yok ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri