Arkadaşlar deneyimleyen yok ama muhabbet fazla gördüğüm kadarıyla. Özetle mevzuat evet doğru 150 euro dolar sınırı var orası doğru ancak bu bireysel alım olan durumlar için geçerli. Gümrüklemeyi amazon yaparsa veya gönderici de buna dikkat ederse gümrükten sorunsuzca geçiyor. Dikat edilmediği durumda da, gümrük müşavirine denk gelip gelmemesine göre şansa kalıyor. Eğer gümrükte takılırsa da, iptal talebinizi yapıyorsunuz, ürünler göndericiye iade ediliyor ve ücret iadesi tarafınıza yapılıyor. Mevzuat gereği, 150 euro, aylık 5 sipariş ve bir siparişte 3 üründen fazla alınamıyor. Ha benim 150euro geçen de, aylık 5 üründen fazla da siparişlerim oldu ve sorunsuzca tarafıma ulaştı. 2 tane klavye aldım ve kerry lojistik firması aracılığı ile TR'ye girerken gümrüğe takılmış ve iade talebimi oluşturdum. Amazon ile bence hiçbirşeyi dert etmenize gerek yok. En kötü durumda müşteri hizmetlerini darlıyorsunuz ve para iadeniz yapılıyor. Ürün iadesi ile ilgili de, 30 gün cayma hakkı var ancak, kullanım süresi boyunca gelen şikayetlerde oldukça yüksek oranda müşteri memnuniyeti var ve para iadesi gerçekleştiriliyor, bilginize. İnşallah suistimal olmaz ve amazon bu güzel hizmetine devam eder. Çok çok uygun fiyata tedarik ettiği ürünler mevcut çünkü.