Yardım 4.5k bütçede hawk mı zio mu

Tabi ki de zio. Hawk misafir çocuğu oturtmalık koltuk :D Rahat değil ve altı beton gibi. GALAKTICOS10 ile zioda %10 indirim de oluyordu.
galacticos10 olmadı düz galacticos la aldım bugün 4700 e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zio kullanıyorum memnunum rahat hawkın minder kısmı bana çok ince gözükmüştü zionunki daha iyi
zio venom fabric mi kullanıyorsun

Değiştirmişler o zaman hocam, hayırlı olsun. Ben wp üzerinden bana kumaş kol padi hediye eder misiniz demiştim, sizi kıracağımıza dükkanı kapatır gideriz diyip eklemişlerdi:D

Değiştirmişler o zaman hocam, hayırlı olsun. Ben wp üzerinden bana kumaş kol padi hediye eder misiniz demiştim, sizi kıracağımıza dükkanı kapatır gideriz diyip eklemişlerdi:D
dur yazayım :D

Merhabalar , uzun zamandır bir oyuncu koltuğu içerisindeyim. Bütçem ortalama 4.5k
Hawk Fab modelini amazondan 3900tlye 6ay vade farksız taksit ile alabiliyorum
Zioyu ise kendi sitesinden Fabric modelini 180'' Mekanizma ve Hafızalı sünger ekleterek 4587tlye vade farkı ile ise 4900tlye alabiliyorum.
Aralarında toplamda 1k kadar bir fiyat farkı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya başka koltuk öneriniz var mıdır
hawk

zio venom fabric mi kullanıyorsun
Ben fabric kullanıyorum bu arada 1senedir, sorun varsa sorabilirsin.

o kadar mı gerçekten

hayırlı olsun hocam

Hocam 80 kiloyum, haftada 2-3 gün falan kullanıyorum sanırım. Kullandığın günler 1-2 saat kullanıyorum. Alalı sanırım 1,5 sene oldu. Koltukta oturduğum yerlerin süngeri çöktü. Fab V3 ya da V4 kullanıyorum numarasını unuttum. 100 kilo olsam kim bilir ne olacaktı ya da günde 5-6 saat kullansam...

Kesinlikle Zio.

Hocam 80 kiloyum, haftada 2-3 gün falan kullanıyorum sanırım. Kullandığın günler 1-2 saat kullanıyorum. Alalı sanırım 1,5 sene oldu. Koltukta oturduğum yerlerin süngeri çöktü. Fab V3 ya da V4 kullanıyorum numarasını unuttum. 100 kilo olsam kim bilir ne olacaktı ya da günde 5-6 saat kullansam...
90 kiloyum sanırım hawkla büyük sorunlar yaşarım

Hawk’ı direkt ele,
Hawk kadar kötü bir koltuk net yok,
Amma velakin zio resmen hawk 2 model ve tasarım olarak bir tık dolu pakedi gibi, sırf daha fazla süngerlisi diye bence buda alınmaz,
Ki araştırılsa iskeletlerini üreten üretici aynı çıkar %99.
Seduna, xdrive veya indirimli markalara bakabilirsiniz.
Kendim hawk ve seduna aldım ( teki hediye) seduna 1k ucuzdu o zaman hawkdan ama kat be kat iyi.

Hawk alınabilecek bir koltuk değil. Hawk fanboyları bunu kabullenemiyor. Neymiş kağıt üzerinde xDrive ile aynı kaliteymiş :d

Hawk’ı direkt ele,
Hawk kadar kötü bir koltuk net yok,
Amma velakin zio resmen hawk 2 model ve tasarım olarak bir tık dolu pakedi gibi, sırf daha fazla süngerlisi diye bence buda alınmaz,
Ki araştırılsa iskeletlerini üreten üretici aynı çıkar %99.
Seduna, xdrive veya indirimli markalara bakabilirsiniz.
Kendim hawk ve seduna aldım ( teki hediye) seduna 1k ucuzdu o zaman hawkdan ama kat be kat iyi.
Hocam model olarak ne tavsiye edersiniz pekii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri