hazerfen01
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Asus Prime H610m-e d4 anakartım var açılışta asus yazısı gelmeden direkt bilgisayar açılıyor f2ye basıyorum bios ekranı gelmiyor ve bu driverlar yüklü değil yardım
Asus Prime H610m-e d4 anakartım var açılışta asus yazısı gelmeden direkt bilgisayar açılıyor f2ye basıyorum bios ekranı gelmiyor ve bu driverlar yüklü değil yardım
Alıntıyı görüntüle
www.technopat.net
Buradan https://www.asus.com/tr/motherboard...elpdesk_download/?model2Name=PRIME-H610M-E-D4 Chipset sekmesinden Intel chipset driver V10.1.19199.8340 For Windows 10/11 64-bit yazanı indirip kur hocam. Kurduktan sonra Chipset sürücülerin yüklenecek.Asus Prime H610m-e d4 anakartım var açılışta asus yazısı gelmeden direkt bilgisayar açılıyor f2ye basıyorum bios ekranı gelmiyor Alıntıyı görüntüle ve bu driverlar yüklü değil yardım
hocam asus setuba bastığımdaBuradan https://www.asus.com/tr/motherboard...elpdesk_download/?model2Name=PRIME-H610M-E-D4 Chipset sekmesinden Intel chipset driver V10.1.19199.8340 For Windows 10/11 64-bit yazanı indirip kur hocam. Kurduktan sonra Chipset sürücülerin yüklenecek.
Açılışta Asus yazısı gelmeden açılıyorsa HDMI kablo kullanıyorsan DP, DP kablo kullanıyorsan HDMI kablo ile dene hocam. Evde televizyon varsa ona da takıp deneyebilirsin.
Normalde yüklemesi gerekirdi. Windows arama kısmına winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın?hocam asus setuba bastığımda Alıntıyı görüntüle böyle hata çıkıyor yüklenmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sistemim win 10 acaba ondan mı?
O winveri çalıştırıp fotoğraf atmanı istemiştim.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bunlar var hocam bi yardım etseniz hiç anlamıyorum şu işlerden pcyi yeni aldım anakart güncelleyemiyorum ya
win 11 yok acaba ondan mı anakartın kutusunda win 11 ready yazıyordu
Kesinlikle bu programı tavsiye etmiyorum. Bilgisayarında mavi ekran ya da oyunlarda düşük FPS gibi sorun yaşarsan burada gene konu açarsın.neyse driverbooster indirdim hepsini yükledi tek tek
daha başka yerden indiremiyordum hata veriyor sürekli anlamadım şuanlık sorunumu çözdü geriye kaldı bios güncellemesi pcyi televizyona bağlayıp yapıcam olursa iyi olurO winveri çalıştırıp fotoğraf atmanı istemiştim.
Kesinlikle bu programı tavsiye etmiyorum. Bilgisayarında mavi ekran ya da oyunlarda düşük FPS gibi sorun yaşarsan burada gene konu açarsın.
O winveri çalıştırıp fotoğraf atmanı istemiştim.
Kesinlikle bu programı tavsiye etmiyorum. Bilgisayarında mavi ekran ya da oyunlarda düşük FPS gibi sorun yaşarsan burada gene konu açarsın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bunlar var hocam bi yardım etseniz hiç anlamıyorum şu işlerden pcyi yeni aldım anakart güncelleyemiyorum ya
win 11 yok acaba ondan mı anakartın kutusunda win 11 ready yazıyordu
Tekrardan format atmanı tavsiye ederim. Sistemini yavaşlatıp bozmaktan başka bir işe yaramıyor Driver Booster gibi programlar.daha başka yerden indiremiyordum hata veriyor sürekli anlamadım şuanlık sorunumu çözdü geriye kaldı bios güncellemesi pcyi televizyona bağlayıp yapıcam olursa iyi olur
Alıntıyı görüntüle
format atınca driverları oto yüklüyor mu ki?Tekrardan format atmanı tavsiye ederim. Sistemini yavaşlatıp bozmaktan başka bir işe yaramıyor Driver Booster gibi programlar.
Hayır manuel olarak kendin yüklemen gerek. Windows Update üstünden LAN ve AUDIO gibi sürücüler kurulabilir ama eski sürücü kuruyor. Chipset sürücüsünü anakartının kendi sitesinden ekran kartı sürücüsünü de NVIDIA üstünden indirip kur.format atınca driverları oto yüklüyor mu ki?
düzgün çalıştığı sürece eski yeni farketmez benim içinde chipset sürücüsünü yükleyemiyorum hata veriyorHayır manuel olarak kendin yüklemen gerek. Windows Update üstünden LAN ve AUDIO gibi sürücüler kurulabilir ama eski sürücü kuruyor. Chipset sürücüsünü anakartının kendi sitesinden ekran kartı sürücüsünü de NVIDIA üstünden indirip kur.