Şu özelliği çok beğendim ben. Markette her alacağım item için al geri gel diğerini al vs vs uğraştırıyordu, tek ekrandan halledilmesi güzel olur.Şu anda birşeyler oluyor, bakalım neler göreceğiz.
CS Resmi hesabının az önce paylaştığı tweet:
Şu anda CSGO/CS2'ye birden fazla güncelleme yapıyor geliştiriciler.
Alıntıyı görüntüle
İkisi de çok iyi olması gereken şeylerYeni bir tweet daha geldi saniyeler önce:
O kadar alıştım ki mousela seçmiyorum bileŞu özelliği çok beğendim ben. Markette her alacağım item için al geri gel diğerini al vs vs uğraştırıyordu, tek ekrandan halledilmesi güzel olur.
Yok ben inat etmiştim sayılarla alımı öğrenmemeye, iyi oldu sevdim bu özelliği. Hep valo mu çalacak az da CS çalsın rekabet bize yarar.O kadar alıştım ki mousela seçmiyorum bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet beyler an itibariyle CS"ye girişler kapatılmıştır.
bayrama diyolar ikramiye ile vereceklerMaaş daha ne zaman alcan kanka ayın 5ide geçti. Ben aldım dün
Keşke 1.6"da ki gibi özelliştirelebilr olsa bu satın alma menüsü de.Yok ben inat etmiştim sayılarla alımı öğrenmemeye, iyi oldu sevdim bu özelliği. Hep valo mu çalacak az da CS çalsın rekabet bize yarar.
Aga Mayıs ayının maaşını almıcan mı?bayrama diyolar ikramiye ile verecekler
işe geç girdimKeşke 1.6"da ki gibi özelliştirelebilr olsa bu satın alma menüsü de.
Aga Mayıs ayının maaşını almıcan mı?
Betada sadece d2 vardı ya artık sadece mirage olacak işte. Onun üzerindeki bugları falan çözecekler d2 hallolmuş gibi.Dust 2"yi Mirage ile değiştiriyoruz derkeen???
D2 Betasını herkese açık hale getirebilirler bence.Betada sadece d2 vardı ya artık sadece mirage olacak işte. Onun üzerindeki bugları falan çözecekler d2 hallolmuş gibi.
Ya twette Mirage vardı bence ayarlamışlardır Mirage d2 nuke falan.Betada sadece d2 vardı ya artık sadece mirage olacak işte. Onun üzerindeki bugları falan çözecekler d2 hallolmuş gibi.
D2 Betasını herkese açık hale getirebilirler bence.
Edit: Yapmazlar sanırım saçma oldu biraz![]()
CS 2 14 Haziran'da oyunculara sunulacakmış. Forumda konusu açılmamış sanırsam. Haber vereyim dedim.
Detaylar aşağıdaki shorts videosunda.