Yardım 12000₺ Sıfır Alınabilecek En İyi Telefon Hangisidir?

hocam birkaç öneri ve buradaki yorum üzerine de Realme GT 2 'ye baktım 12/256 versiyonuna ama markayı pek bilmiyorum öneren var mı?

öncelikle bu değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam az önce yukarıda yazdığım gibi oyun ya da O tarzda performans isteyen çok bir şey yapmayacağım klasik sosyal medya artı PDF word powerpoint ve kamera özellikle fotoğraf tarafında işlerim olacak ve batarya daha önceliğim diyebilirim sanırım x5 Pro benim için daha doğru bir tercih olur gibi
Hocam kamera tarafında işleriniz olacaksa x 5 proyu herhangi bir mağazada deneyimleyip tatmin etmesse Samsung'un bataryası iyi olan güncel bir modelini tercih edebilirsiniz

Agalar konuda pek çok yorum var fakat kredi kartına taksit olmuyor 5000tl üstü telefonlar. Kalktı mı yoksa bu yasak.

s20 note s21 ve s21 ultra kullanmış biri olarak Samsung pil yönünden çok kötü olduğunu belirtmek isterim 2 gün önce s21 ultra iadesini yaptım sırf batarya yüzünden ekran yenileme hızını 120 den 60 çekiyorsun 5g kapatıyorsun ekranı koyu moda alıyorsun parlaklığı ortalıyorsun ozaman bile yoğun kullanımda 7 saatte şarjı bitti.

1686897431117.png

Agalar konuda pek çok yorum var fakat kredi kartına taksit olmuyor 5000tl üstü telefonlar. Kalktı mı yoksa bu yasak.
hepsiburada uygulamasında 12k altına 12 ay taksit seçeneği var, vodafone uygulamasında ise android telefonlara 9 ay vade farksız taksit yapıyor hocam

Elimde mi 10 var hiç birşeyi kapatmıyorsun yoğun kullanımda 14-15 saat kullanıyorum mis gibi hele yoğun kullanmazsam günün sonunda şarjım %55-60 civarı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri