- Reaksiyon skoru
- 145
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam birkaç öneri ve buradaki yorum üzerine de Realme GT 2 'ye baktım 12/256 versiyonuna ama markayı pek bilmiyorum öneren var mı?
Hocam kamera tarafında işleriniz olacaksa x 5 proyu herhangi bir mağazada deneyimleyip tatmin etmesse Samsung'un bataryası iyi olan güncel bir modelini tercih edebilirsinizöncelikle bu değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam az önce yukarıda yazdığım gibi oyun ya da O tarzda performans isteyen çok bir şey yapmayacağım klasik sosyal medya artı PDF word powerpoint ve kamera özellikle fotoğraf tarafında işlerim olacak ve batarya daha önceliğim diyebilirim sanırım x5 Pro benim için daha doğru bir tercih olur gibi
onu nasıl yapacazbe abi 11.499 tl (bnce s20f daha mantıklı)mi 10
S20 fe alınmaz az daha para versin S21 fe alsınRealme GT 2 bulabilirsen al veya S20 Fe.
Kredi kartına taksit kalkalı 2 yıl oldu alışveriş kredisi kullanılanAgalar konuda pek çok yorum var fakat kredi kartına taksit olmuyor 5000tl üstü telefonlar. Kalktı mı yoksa bu yasak.
hepsiburada uygulamasında 12k altına 12 ay taksit seçeneği var, vodafone uygulamasında ise android telefonlara 9 ay vade farksız taksit yapıyor hocamAgalar konuda pek çok yorum var fakat kredi kartına taksit olmuyor 5000tl üstü telefonlar. Kalktı mı yoksa bu yasak.
Redmi note 12 pro 5g 10k bandında alınacak en mantıklı telefonhepsiburada uygulamasında 12k altına 12 ay taksit seçeneği var, vodafone uygulamasında ise android telefonlara 9 ay vade farksız taksit yapıyor hocam
Kredi kartına yok hocamhepsiburada uygulamasında 12k altına 12 ay taksit seçeneği var, vodafone uygulamasında ise android telefonlara 9 ay vade farksız taksit yapıyor hocam