- Reaksiyon skoru
- 2,781
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kargo ücretde var sanırım herhalde ?
kargo ücretde var sanırım herhalde ?
Bazen 259 oluyor, bazen 269. Sanırım o anki stok ve dolar kuruna bakarak indirim uyguluyorlar.
Yok hocam sadece 269. Kargo dahil adı yorum yapanlara 10 TL indirim uyguluycaklardı(!) öyle bir şeyde olmadı yorum yaptım onaylamadılar.kargo ücretde var sanırım herhalde ?
Neyse sağlık olsun.Yok hocam sadece 269. Kargo dahil adı yorum yapanlara 10 TL indirim uyguluycaklardı!) ayle bir şeyde olmadı yorum yaptım onaylamadılar;
Ama gerçekten şart ister istemez arkada steam açık kalıyor + spotify, google da + 10 sekmeNeyse sağlık olsun.
DDR cl ve mhz değeri aynı olduktan sonra istediğin marka alabilirsinbeni bşver sistemimde corsair in 3000 mhz rami var bunun aynısından almak mı zorundayım yoksa farklı alabilirmiyim 16 gb yükseltcemde
Eğer düşük grafikte oynuyorsa arkadaş 8gb ram yeterliGeçen Ay PUBG Oynadım tüketen rame bakın. herhalde 16GB Ramin 5 6 Senesi var.
Ama bazen çalıştırmıyor diyenler var hocam. Yinede aynısını almak daha mantıklı bence.DDR cl ve mhz değeri aynı olduktan sonra istediğin marka alabilirsin
alakası yok dediğim değerler aynı olursa çalışmama ihtimali yokAma bazen çalıştırmıyor diyenler var hocam. Yinede aynısını almak daha mantıklı bence.
Yanlış bilgi.Eğer düşük grafikte oynuyorsa arkadaş 8gb RAM yeterli
Bizzat yaşadım. Kingston ve Samsung marka iki ramı aynı anda çalıştıramadım. İkisinin değerleri aynı (2 GB 800mhz 1.8V) ancak ikisinin aynı anda takınca bilgisayar açılmıyor. 2 kısa bip sesi geliyor. Yani ufak bir ihtimal ancak farklı marka olmaları uyumsuzluğa yol açabiliyor.alakası yok dediğim değerler aynı olursa çalışmama ihtimali yok
Bir test edermisiniz ? Dediğiniz doğruysa çözünürlüğe görede olabilir ram tüketimiYanlış bilgi.
Grafiğin yüksek veya düşük olması RAM kullanımını etkilemez.
hmm yani aynısını alcaz mecburYanlış bilgi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizzat yaşadım. Kingston ve Samsung marka iki ramı aynı anda çalıştıramadım. İkisinin değerleri aynı (2 GB 800mhz 1.8V) ancak ikisinin aynı anda takınca bilgisayar açılmıyor. 2 kısa bip sesi geliyor. Yani ufak bir ihtimal ancak farklı marka olmaları uyumsuzluğa yol açabiliyor.
sorun ram de değil o kesinYanlış bilgi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizzat yaşadım. Kingston ve Samsung marka iki ramı aynı anda çalıştıramadım. İkisinin değerleri aynı (2 GB 800mhz 1.8V) ancak ikisinin aynı anda takınca bilgisayar açılmıyor. 2 kısa bip sesi geliyor. Yani ufak bir ihtimal ancak farklı marka olmaları uyumsuzluğa yol açabiliyor.
hayır araştırabilirsiniz markanın gram önemi yokhmm yani aynısını alcaz mecbur