Bayilerde bulursan neden olmasınMaksimum 1.3M bütçem var 0 arıyorum. SUV/Sedan/Hatchback fark etmez. Uzun arama sonrası Seat Leon da karar kıldım. Sizce alınır mı kronik sorunu vesaire var mıdır ? Başka önerisi olanda söyleyebilir.
Yani hocam gelmesi 4-5 ay bile sürse bir şekilde bulunur diye düşünüyorum. Araba nasıl sizce ? Çok fazla yedek parça sıkıntısı olduğunu söylüyorlar VAG grubu için.Bayilerde bulursan neden olmasın
Yeni model olduğu için yedek parça sorunu yaşamazsın ama o arabaları ustasına götüreceksin bilmeyen bi ustaya baktırırsan sanayiden çıkamazsınYani hocam gelmesi 4-5 ay bile sürse bir şekilde bulunur diye düşünüyorum. Araba nasıl sizce ? Çok fazla yedek parça sıkıntısı olduğunu söylüyorlar VAG grubu için.
Hocam ben olsam Audi A3 sportbacke de bakarım. Ama stok konusunda size şunu söyleyeyim bayiler zammı bekliyor araba yok diolar ama bekletiolar ve bazı firmalar arabayı hemen teslim etmek için el altından fazladan para istiyorlarYani hocam gelmesi 4-5 ay bile sürse bir şekilde bulunur diye düşünüyorum. Araba nasıl sizce ? Çok fazla yedek parça sıkıntısı olduğunu söylüyorlar VAG grubu için.
Başka öneriniz var mı peki hocam Leon dışında ?Yeni model olduğu için yedek parça sorunu yaşamazsın ama o arabaları ustasına götüreceksin bilmeyen bi ustaya baktırırsan sanayiden çıkamazsın
Valla hocam durum çok kötü yapacak bir şey yok artık almak istiyorsan bir şeyler yapacaksın ne kadar erken o kadar iyi olmaya başladı her şey.Hocam ben olsam Audi A3 sportbacke de bakarım. Ama stok konusunda size şunu söyleyeyim bayiler zammı bekliyor araba yok diolar ama bekletiolar ve bazı firmalar arabayı hemen teslim etmek için el altından fazladan para istiyorlar
MG benimde çok ilgimi çekti özellikle iç tasarım olarak lakin 2. el de sıkıntı çıkarabilir satarken.İlgilenir misiniz bilmem ama MG araçları son zamanlarda tasarımı çok hoşuma gitmeye başladı.
1,3m'e 162 HP olanı vardi galiba isterseniz bir inceleyin.
Komşumuz aldı, memnun şuanlık.
Doğrudur hocam bir arabaya 1 ay da 350k zam gelmesi kadar saçma bişey yokBaşka öneriniz var mı peki hocam Leon dışında ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam durum çok kötü yapacak bir şey yok artık almak istiyorsan bir şeyler yapacaksın ne kadar erken o kadar iyi olmaya başladı her şey.
Togg al akdksokfso.wMaksimum 1.3M bütçem var 0 arıyorum. SUV/Sedan/Hatchback fark etmez. Uzun arama sonrası Seat Leon da karar kıldım. Sizce alınır mı kronik sorunu vesaire var mıdır ? Başka önerisi olanda söyleyebilir.
Tabi orası öyle, Türkiye'de yeni yeni çoğalıyor, fiyatına göre bence güzel donanımları var özellikle siyah rengi çok güzel duruyor, alırım uzun süre kullanırım derseniz alınabilir.MG benimde çok ilgimi çekti özellikle iç tasarım olarak lakin 2. el de sıkıntı çıkarabilir satarken.