Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,581
Patlama garantiliSınırsız gamepassi 30 a aldım : D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 1 yıl 2 ay var benimBenim 5 ay vardı bozup 3 yıl aldım
Patlama garantiliSınırsız gamepassi 30 a aldım : D
Hocam 1 yıl 2 ay var benimBenim 5 ay vardı bozup 3 yıl aldım
evetDostlar bu yöntemle GamePass almalımıyım, çok oyun da oynamıyorum. Zamdan önceki son çıkış gibi de bence de.
Benim bile içim yandı 5 ayı hiç ederkenPatlama garantili
Hocam 1 yıl 2 ay var benim![]()
ilk bır yıl için evet her alımda yenılemeyı kapat 1. kısım böle abeyŞimdi her defasında 3 aylık alıp otomatik yenileyi iptal edip tekrar mı alacağız ? Bir yıl içinde mi bu şekilde olacak?
Teşekkür ederim adamımilk bır yıl için evet her alımda yenılemeyı kapat 1. kısım böle abey
powerpoınt hazırlama fikri çık aklımdan
Sonuna ultimate cila yapmak sanırım sadece konsol sahibi oyuncuların işine gelir değil mi? Başka bir fark göremedim ben yalnız yaşan bir boomerım kimim kimsem yok XDTeşekkür ederim adamım
Sağolasın abimTeşekkür ederim adamım
Hayır konsol alıyon ve pc alıyon 2 sini bırleştırıyorSonuna ultimate cila yapmak sanırım sadece konsol sahibi oyuncuların işine gelir değil mi? Başka bir fark göremedim ben yalnız yaşan bir boomerım kimim kimsem yok XD
Live gold iade edilmiyor sadece gamepass ulti parasını geri alırsınArkadaşlar 1 hafta önce 3 aylık 4 tane xbox live gold aldım. Daha sonrada ultimate aldım üstüne. Yani 13 aylık ultimate hesabım oldu. İade edip bu yöntemi kullanabilir miyim sizce?
yok 1 yıldan fazla olduPatlama garantili
[
Anladım o zaman iki ayrı hesap aynı anda girebilecek gibi sanırım.Eğer öyleyse yine işime yaramaz kimse yok XDSağolasın abim
Hayır konsol alıyon ve pc alıyon 2 sini bırleştırıyor
Yanı 1 var ayrı 1 var ayrı topluyor onları gıbı düşün
Yoksa o kdr sene uzun olmuyor abi