un4given35
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
ben de iade edimmiİPTAL ET cherry mx switche 2k verilmez
ben de iade edimmiİPTAL ET cherry mx switche 2k verilmez
tipini falan sevdiysen kullan arkadaş 2 tane almış o yüzden dedim. switchleri öyle aşırı iyi değil ama yine de iş görür tabi ki. sadece fiyatı pahalıben de iade edimmi
2K DEĞİL 1800 xdİPTAL ET cherry mx switche 2k verilmez
çok farketti knk2K DEĞİL 1800 xd
taksitle aldım 1850 ye geldi 5 taksit kafam rahat ama 1 yıl garanti muhabbeti varsa ben de iade ederim ona bi bakamtipini falan sevdiysen kullan arkadaş 2 tane almış o yüzden dedim. switchleri öyle aşırı iyi değil ama yine de iş görür tabi ki. sadece fiyatı pahalı
ben de iade edimmi
Hala kötü şahsen NX olsa bile sırf asus diye para vermem. NX Switchler Cherry MX rakibi olarak çıktı zaten piyasaya.2K DEĞİL 1800 xd
neden şuan 3000tl üzeri fiyat gösteriyor diğer sitelerdeGüzel falan durduğu yok dierya DK61E ile aynı kasa neredeyse. Tüm %60 klavyeler neredeyse aynı duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle değil![]()
Türj milleti alır asus ise o yüzdenneden şuan 3000tl üzeri fiyat gösteriyor diğer sitelerde
Fiyat olarak zaten iyi hocam. 1800 TL gibi bir fiyatı var. Ben elimde ki klavyeyi satabilirsem mouse klavye set olarak asusa geçeceğim öyle veya böyleneden şuan 3000tl üzeri fiyat gösteriyor diğer sitelerde
Bende de garanti aynı süre sendekiyle pasajı arayıp kayıt açtım. İade edebilirim.garanti böyle ben de
gelişmeleri bildirir misinizBende de garanti aynı süre sendekiyle pasajı arayıp kayıt açtım. İade edebilirim.