Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aga nasıl bu bilgin varmı valorant için ses kasma ve mik olarak birde ses kartı geliyor mu anlamadım
Geçmiş konuları vardır. Girişini bilmiyorum. Ekstra Ses kartı gelmiyor. Anakartına göre tercih edersin.

blackshark v2x almayı düşünüyorum başka önerdiniz kulaklık var mı cloud core falan

Hocam 2k monitör arıyorum va kullanıyorum demişsiniz ama ben güvenemedim samsung odyssey g5 var ona da kötü diyorlar ıps olmasına rağmen cidden emin olamadım kullandığınız model ney?
Hocam ben zamanında karlı bir fiyattan almıştım ve memnunum şimdi fiyat olarak karlı olacak isen öneririm yoksa ilk tercihin ips olsun elbette.

Bendeki msi optix mag g241c

Hocam ben zamanında karlı bir fiyattan almıştım ve memnunum şimdi fiyat olarak karlı olacak isen öneririm yoksa ilk tercihin ips olsun elbette.

Bendeki msi optix mag g241c
Fiyat olarak karlı geliyor amazonda şuan odyssey g5 6.5k civarı 27 inç renkleri kötü diyen var ama monitör hoşuma sa gitti kararsızım bilginiz varsa dinlerim.

Fiyat performans aksiyon Kamerası arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Haklısın ustam zaten sistem varsa bunu alsın dedim yoksa ufaktan am5 e :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha üstüne gerek olmadığı için fiyat farkına am5 sisteme ufaktan geçiş yaparsınız yinede siz bilirsiniz böyle söylememin nedeni ufak tefek detaylar f de 14 vram var e de 16
Boşverin am5 i ben geçiyorum güzel paralar tutuyor valla intel üzerinden gidiyorum zam gelmeden önceki gece sipariş verdim ekran kartsız 25k bütçeydi almaya başlayınca 35 e çıktı sistem :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,574
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri