Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,158
Beyler şimdiden dolar bazında para biriktirmeye başlayın yoksa alamayan bir çok insan olacak
O kadar para biriktirsem bile GTA 6 almam ben beBeyler şimdiden dolar bazında para biriktirmeye başlayın yoksa alamayan bir çok insan olacak
GTA 5 karşısında TLOU'ı o kadar kolay silemessinhocam bence çag açacak bi oyun alır yılın oyunu odulunu alır ve bence rdr 2 gibi yılın oyununda haksızlık yapmazlar rdr 2 varken gow kim ya ve gta 5 varken tlou 1 ne ya
gta 6 baya iyi olcak buraya yazıyorum YTD
Gta sadece steamde 200K oynanıyor ps,xbox,epic games düşünemiyorum bileRDR2 de çok oynanan bir oyun? Ve araştırmıyorum ama ben güncel online oynayıcı olarak RDR2'nin GTA 5'ten fazla olduğunu düşünüyorum.
rx7600 60fps verir mi, benim sorum da bu olsunİlk Soruyla Konuyu Başlatim. Devamını Siz GetirirsinizÇünkü Çok Büyük Çaplı Bir Oyun Geliyor. Ve Bu Konuda Konuşmak İsteyen Bir Çok İnsan Vardır eminim.
soru ;
GTA 6 Nın Çıktığı Gün Buglarla Hatalarla Çıkma ihtimali varmı ? Çünkü İnternetten duyduklarımıza göre Çok Büyük Çaplı bir oyun geliyor. Rdr2 den 2 Kat Fazla Detay Olacağına Eminim. Çünkü Açık Dünya Unsurları Çok Fazla Ayrıca eski bir söylentiye göre Her Bina Girme Muhabbeti de var. Anlaşılan Çok Detay Olucak. Oyunu Nasıl Ayakta Tutacaklar Çok Merak Ediiyorum.
2. sorum ise, oyun kaç dolardan çıkar? 60-80 dolar ise şuan kenara o kadar miktar koyup zamanında direkt alayımİlk Soruyla Konuyu Başlatim. Devamını Siz GetirirsinizÇünkü Çok Büyük Çaplı Bir Oyun Geliyor. Ve Bu Konuda Konuşmak İsteyen Bir Çok İnsan Vardır eminim.
soru ;
GTA 6 Nın Çıktığı Gün Buglarla Hatalarla Çıkma ihtimali varmı ? Çünkü İnternetten duyduklarımıza göre Çok Büyük Çaplı bir oyun geliyor. Rdr2 den 2 Kat Fazla Detay Olacağına Eminim. Çünkü Açık Dünya Unsurları Çok Fazla Ayrıca eski bir söylentiye göre Her Bina Girme Muhabbeti de var. Anlaşılan Çok Detay Olucak. Oyunu Nasıl Ayakta Tutacaklar Çok Merak Ediiyorum.
60 dolardan çıkar şuanda steam dolar kuru 10 tl fakat 18 temmuzdan itibaren 25 olacağı söylentisi dolanıyor yani 1500 tl gibi bir rakam beklentim varrx7600 60fps verir mi, benim sorum da bu olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. sorum ise, oyun kaç dolardan çıkar? 60-80 dolar ise şuan kenara o kadar miktar koyup zamanında direkt alayım
kenara bi 60 dolar atalım o zaman60 dolardan çıkar şuanda steam dolar kuru 10 TL fakat 18 temmuzdan itibaren 25 olacağı söylentisi dolanıyor yani 1500 TL gibi bir rakam beklentim var
70 dolar çıkar bence. Çıkana kadar dolar 30 lirayı geçer.kenara bi 60 dolar atalım o zamangeleceğe yatırım
bence 1440p rahat oynarsın hatta dlss ile 4k bile oynayabilirsin ultra performance. tahmini söylüyorum. oyunun fiyatına gelirsek ; fifa yada diğer oyunlar gibi pahalı olacağını düşünmüyorum. umarım 40-50 doları geçmez..rx7600 60fps verir mi, benim sorum da bu olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. sorum ise, oyun kaç dolardan çıkar? 60-80 dolar ise şuan kenara o kadar miktar koyup zamanında direkt alayım
Rx7600 ve dlss mi? 40 50 doları geçmemesi bence imkansız AAA oyunlar 70 dolar sonuçta.bence 1440p rahat oynarsın hatta dlss ile 4k bile oynayabilirsin ultra performance. tahmini söylüyorum. oyunun fiyatına gelirsek ; fifa yada diğer oyunlar gibi pahalı olacağını düşünmüyorum. umarım 40-50 doları geçmez..