Yardım Ekran Kartımdaki Eğiklik Normal Mi?

hocam sanki benim kasanın ekran kartını yan koyma desteği var gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atayım fotosunu
Kasanın modelini ne bakayım desteği var mı

Kasayi yan yatir 1 haftalık

ekran kartı gaming x/z trio kendi destek aparatını kullansana kutunun içinden çıkıyor kartın haline bak

ekran kartı gaming x/z trio kendi destek aparatını kullansana kutunun içinden çıkıyor kartın haline bak
onu nasıl monte edeceğimi bilmiyorum forumlara sordum kimse söylemedi takamadımda videosuda yok biliyorsan nasıl yapabiliceğimi gösterebilir misin ?

onu nasıl monte edeceğimi bilmiyorum forumlara sordum kimse söylemedi takamadımda videosuda yok biliyorsan nasıl yapabiliceğimi gösterebilir misin ?
Ekran kartının tam altına yerleştirip temas ettiği kısımda sabitleyip ekran kartını vidaladığın yere vidalayacaksın ilgili videoyu da şöyle bırakayım

Ekran kartının tam altına yerleştirip temas ettiği kısımda sabitleyeceksin , ekran kartını vidalağın yere vidalayacaksın ilgili videoyu da şöyle bırakayım

kasam uyumlu değil galiba bu arada buna baktımda pek bir şey anlayamadım

Ekran kartını vidaladığın kısmı atar mısın o boş vida yerlerinin olduğu kısmı
ayrıca çokta sağlam durmuyor var mıdır 100 150 lira bandında önerebiliceğin destek

ayrıca çokta sağlam durmuyor var mıdır 100 150 lira bandında önerebiliceğin destek
Destek aparatını kartın tam altına koyup 3 yerinden de vidala taş gibi olur sağlam olmama intimali yok 1 vidayla deneyip sağlam olmadı deme hemen :D

Destek aparatını kartından tam altına koyup 3 yerinden de vidala taş gibi olur sağlam olmama intimali yok
vidalar uymuyor o kısma işte kasada

t
Destek aparatını kartından tam altına koyup 3 yerinden de vidala taş gibi olur sağlam olmama intimali yok 1 vidayla deneyip sağlam olmadı deme hemen :D
tekrar deneyeyim ama yok olmuyor

Destek aparatını kartın tam altına koyup 3 yerinden de vidala taş gibi olur sağlam olmama intimali yok 1 vidayla deneyip sağlam olmadı deme hemen :D
sağlam olmamasıyla alakası yok 1 tane vidalasam devamını getiriririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,330
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri