❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

Fiyat farkı var ama v2 > c2 aşırı ballandırdınız bu kulaklığı

V2 nin mikrofonu aksine tur bindirir c2 , ye v2 ve v2x i karıştırmayı
Bir şeyi karıştırdığım benim yokta sizin bu iki kulaklığı kullandığınız oldu mu yan yana test mi ettin yoksa sadece forumdan okuduklarınla ezbere mi konuşuyorsun.
Bak burda V2x mi yazıyor V2 + Usb Card mı?
IMG_20230716_175954.jpg

Ben iki kulaklığı da kullandım forundakilerin %90 nı aksine tecrubeme göre konuşuyorum herhangi bir şeyi abartmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar karşılaştırma bizi sığlaştırıyor

karşılaştırma yapmadan şunu cevaplayalım 2k’sı olan biri bu kulaklığı alsın mı almasın mı
Alsın, bu kurda bu fiyat iyi üstelik vade farkı koymadan 6 taksit yapıyor.

Bir şeyi karıştırdığım benim yokta sizin bu iki kulaklığı kullandığınız oldu mu yan yana test mi ettin yoksa sadece forumdan okuduklarınla ezbere mi konuşuyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Ben iki kulaklığı da kullandım forundakilerin %90 nı aksine tecrubeme göre konuşuyorum herhangi bir şeyi abartmıyorum.
2 kulaklığı da kullandım okuduklarımla değil tecrübemle konuşuyorum cloud 2 ses kasma açısından bir tık önde olsa da konfor mikrofon ve müzik kalitesi açısından aşırı geride ikisini de kullanıp fark etmediysen sorun kulaklıkta değil demekki daha önceki mesajlarda arkadaşın söylemiş olup gülücük attığın gsp 500 bu iki kulaklıktan da kat kat daha iyi ve sürekli 1600tlye düşüyor yani ortada 2000tlye indirimli cloud 2 aldım diye sevinilcek bi olay yok :D

Alıntıyı görüntüle

Alsın, bu kurda bu fiyat iyi üstelik vade farkı koymadan 6 taksit yapıyor.
benim kullanmadigim kulaklik yok blackshark cloud 2 yi kesinlikle deviriyor sen sanirim cloud 2 fanisin :D

2 kulaklığı da kullandım okuduklarımla değil tecrübemle konuşuyorum cloud 2 ses kasma açısından bir tık önde olsa da konfor mikrofon ve müzik kalitesi açısından aşırı geride ikisini de kullanıp fark etmediysen sorun kulaklıkta değil demekki daha önceki mesajlarda arkadaşın söylemiş olup gülücük attığın gsp 500 bu iki kulaklıktan da kat kat daha iyi ve sürekli 1600tlye düşüyor yani ortada 2000tlye indirimli cloud 2 aldım diye sevinilcek bi olay yok :D
abim sanirim agir hyperx fani

benim kullanmadigim kulaklik yok blackshark cloud 2 yi kesinlikle deviriyor sen sanirim cloud 2 fanisin :D

abim sanirim agir hyperx fani
her yıl her modelini de kullandım diyor nasıl c2 nin iyi olduğunu düşünüyor anlamadım

elimden gecmeyen oyuncu ekipmani yok en iyisi fiyat bakimindanda blackshark kesinlikle cloud 2 devri coktan kapandi

1 yıldır hyperX kullanıyorum memnunum baya imzamda

Geri