doktorihsan
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
bu bütçede alınıp alınmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?Bilmiyorum nasıl test ettiğini discorddan duyduğum diyorsun , sen test ettin ben kullandım
bu bütçede alınıp alınmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?Bilmiyorum nasıl test ettiğini discorddan duyduğum diyorsun , sen test ettin ben kullandım
Bence 1100e cloud core 7.1 alıp geçmek daha mantıklıbu bütçede alınıp alınmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir şeyi karıştırdığım benim yokta sizin bu iki kulaklığı kullandığınız oldu mu yan yana test mi ettin yoksa sadece forumdan okuduklarınla ezbere mi konuşuyorsun.Fiyat farkı var ama v2 > c2 aşırı ballandırdınız bu kulaklığı
V2 nin mikrofonu aksine tur bindirir c2 , ye v2 ve v2x i karıştırmayı
Alsın, bu kurda bu fiyat iyi üstelik vade farkı koymadan 6 taksit yapıyor.arkadaşlar karşılaştırma bizi sığlaştırıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
karşılaştırma yapmadan şunu cevaplayalım 2k’sı olan biri bu kulaklığı alsın mı almasın mı
2 kulaklığı da kullandım okuduklarımla değil tecrübemle konuşuyorum cloud 2 ses kasma açısından bir tık önde olsa da konfor mikrofon ve müzik kalitesi açısından aşırı geride ikisini de kullanıp fark etmediysen sorun kulaklıkta değil demekki daha önceki mesajlarda arkadaşın söylemiş olup gülücük attığın gsp 500 bu iki kulaklıktan da kat kat daha iyi ve sürekli 1600tlye düşüyor yani ortada 2000tlye indirimli cloud 2 aldım diye sevinilcek bi olay yokBir şeyi karıştırdığım benim yokta sizin bu iki kulaklığı kullandığınız oldu mu yan yana test mi ettin yoksa sadece forumdan okuduklarınla ezbere mi konuşuyorsun.
Bak burda V2x mi yazıyor V2 + Usb Card mı?
Alıntıyı görüntüle
Ben iki kulaklığı da kullandım forundakilerin %90 nı aksine tecrubeme göre konuşuyorum herhangi bir şeyi abartmıyorum.
benim kullanmadigim kulaklik yok blackshark cloud 2 yi kesinlikle deviriyor sen sanirim cloud 2 fanisinBir şeyi karıştırdığım benim yokta sizin bu iki kulaklığı kullandığınız oldu mu yan yana test mi ettin yoksa sadece forumdan okuduklarınla ezbere mi konuşuyorsun.
Bak burda V2x mi yazıyor V2 + Usb Card mı?
Alıntıyı görüntüle
Ben iki kulaklığı da kullandım forundakilerin %90 nı aksine tecrubeme göre konuşuyorum herhangi bir şeyi abartmıyorum.
Alsın, bu kurda bu fiyat iyi üstelik vade farkı koymadan 6 taksit yapıyor.
abim sanirim agir hyperx fani2 kulaklığı da kullandım okuduklarımla değil tecrübemle konuşuyorum cloud 2 ses kasma açısından bir tık önde olsa da konfor mikrofon ve müzik kalitesi açısından aşırı geride ikisini de kullanıp fark etmediysen sorun kulaklıkta değil demekki daha önceki mesajlarda arkadaşın söylemiş olup gülücük attığın gsp 500 bu iki kulaklıktan da kat kat daha iyi ve sürekli 1600tlye düşüyor yani ortada 2000tlye indirimli cloud 2 aldım diye sevinilcek bi olay yok![]()
her yıl her modelini de kullandım diyor nasıl c2 nin iyi olduğunu düşünüyor anlamadımbenim kullanmadigim kulaklik yok blackshark cloud 2 yi kesinlikle deviriyor sen sanirim cloud 2 fanisin
abim sanirim agir hyperx fani
aralarında 1500 tl varelimden gecmeyen oyuncu ekipmani yok en iyisi fiyat bakimindanda blackshark kesinlikle cloud 2 devri coktan kapandi
kanka fiyatlari ayni haberin olsunaralarında 1500 TL var
nasıl aynı ben 2000 TL'ye aldım cloud II’yi blackshark v2 3500 tl şu ankanka fiyatlari ayni haberin olsun
normal fiyati 3.7k cloud 2 nin canimnasıl aynı ben 2000 TL'ye aldım blackshark v2 3500 TL şu an
normal fiyatından almak isteyen var mi canim?normal fiyati 3.7k cloud 2 nin canim