Çözüldü✓ Rx570 yetersiz güç !

Tamda tahmin ettiğim gibi turbox :) hocam şu piyasada fazla Bişey etmez diye düşünüyorum bi bakayım
Hocam bir tane a320m buldum 2. El 650 tl ye sorun yok diyor bir tanede galax b450 buldum buna galax bios yüklenmesi gerekiyormuş bununda fiyatı 800 tl sizce güvenilebilir mi?

Hocam bir tane a320m buldum 2. El 650 TL ye sorun yok diyor bir tanede galax b450 buldum buna galax bios yüklenmesi gerekiyormuş bununda fiyatı 800 TL sizce güvenilebilir mi?
BIOS'u çöktü ise bios yükleme işi sıkıntı hocam bulaşmayın.

Hocam bir tane a320m buldum 2. El 650 TL ye sorun yok diyor bir tanede galax b450 buldum buna galax bios yüklenmesi gerekiyormuş bununda fiyatı 800 TL sizce güvenilebilir mi?
Hocam garantisi yoksa bios yüklenmesi lazım olanı alma kendin bios yükleyemessin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R

R5 1600 buldum 700 TL ye fan dahil olmaz mı o
Hocam şöyle bundan 1 2 sene sonra yine sıkıntı yaşarsınız o işlemcide biraz daha yükseltin bence

R5 1600 daha iyi. Hemde gelecekte işlemcinin değiştirmek istersen (bios güncellemesi ile) Ryzen 5 5500 bile takarsın.
B450M k-II buldum fiyatı 535 tl adam özenli kullandım tertemiz falan yazmış buna güvenilir mi sence m.2 yuvası falan da var a320 den daha iyi

Geri