CS2 majoründeki stickerların dizaynına bağlı ama tekrar aynı dizaynda geleceğini sanmıyorum güzel kar bırakır YTDArkadaşlar kâr'ı %10 bile olsa kapsüller kesin karlı mı?
Ve alınmalı mı?
bekletip satmak içinAçmak için mi soruyorsun? Bekletip satmak içinse eski kapsüllerin fiyat geçmişine bakabilirsin
tamam alıyorum ozamanCS2 majoründeki stickerların dizaynına bağlı ama tekrar aynı dizaynda geleceğini sanmıyorum güzel kar bırakır
bekletip satmak için
o zaman az alayım, abartmayayım değil mi?Alıntıyı görüntüle
bende mücadeleciler ve efsaneler var. İndirime girince almıştım 2tl felandi sanırım. Kaç yıl geçmiş üstünden bu fiyata çıkmış. O da dolar artışıyla muhtemelen. Zaten oyunlar vs. her şeye zam geldi pekte kâr ettiğimi düşünmüyorum şahsen
o zaman az alayım, abartmayayım değil mi?
opersayonda direkt fullemek ne oluyor hocam?şöyle bir şey yaptım hocam ben aşağı yukarı 1-1.5k falan yapıyor şuan boyle bırakıcam operasyonda direkt fulleyip orda kar yapmayı planlıyorumSteam Community :: Error
steamcommunity.com
operasyon da ilerlemeler oluyor onları görev yaparak açıyorsun ya da benim gibi parasını verip açabiliyorsun biraz pahalıya geliyor ama ilk geldiği gibi yaparsan genelde kâr yapıyoropersayonda direkt fullemek ne oluyor hocam?
hmm anladım hocam sağolunoperasyon da ilerlemeler oluyor onları görev yaparak açıyorsun ya da benim gibi parasını verip açabiliyorsun biraz pahalıya geliyor ama ilk geldiği gibi yaparsan genelde kâr yapıyor