S21fe tahmini kaç yıl gider

Reaksiyon skoru
2
herkese selam exynos alacağım oyun nerdeyse yok sadece gündelik işler için.teşekkürler

5 yıl rahat. 8 yıl zorlarsın. 10 yıldan fazla: eğer harbi Android anlıyorsan belki olur.

Birde hocam exynos gündelik kullanımda kasma felan yaparmı teşekkürler

herkese selam exynos alacağım oyun nerdeyse yok sadece gündelik işler için.teşekkürler
ben yılbaşından hemen önce aldım ekran ve performans olarak gayet memnunum kameraları da güzel fakat geniş açı ve zoom modları daha iyi olabilirdi batarya 1-1.5 gün gidiyor tasarımıda çok güzel parmak izi ve yüz tanımada başarılı
başka sorun varsa sorabilirsin

ben yılbaşından hemen önce aldım ekran ve performans olarak gayet memnunum kameraları da güzel fakat geniş açı ve zoom modları daha iyi olabilirdi batarya 1-1.5 gün gidiyor tasarımıda çok güzel parmak izi ve yüz tanımada başarılı
başka sorun varsa sorabilirsin
Birde exnos sa eğer gündelik kullanımda kasma felan yapıyormu ve stabilite nasıl

Kullanımına bağlı... İphone 6s kullanıyorum milattan önce almıştım.Mi 12 pro alıcam bu hafta nasip olursa.

Bu kasma muhabbeti halen dönüyor mu ya? Bu devirde hemen hiçbir telefon, arayüzde sorun yaratmaz. Zira arayüzler hafifliyor, donanım artıyor.
Sorduğunuz soru çok kişisel. S21fe siz kullanmayı bırakmak isteyinceye kadar götürür. Mesela benim tanıdığım 6 yıldır alcatel kullanıyor. Market desteğini kesinceye kadar kullanabilirsiniz ki andoridde market desteği birmez gibi bir şeydir. Misal, whatsapp android 4.2 ve üzeri tüm telefonlarda çalışır. Bu demek oluyor ki s21fe’ye en az 9 yıl destek kesilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri