Oynanmayacak derecede drop sorunu

emiliano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Öncelikle PC özellikleri
Ryzen 5 5600 (Yeni değişildi sorunun kaynağı olmadığı kesin)
16 Gb Ram 3200Mhz
Rx 6700XT 12GB (Yeni değişildi sorunun kaynağı olmadığı kesin)
B450 S2H (A320M-K ile değişildi 2 sindede aynı sorun mevcut)
500Gb M2 SSD (MD Blue marka)
600W Msi power (Yeni değişildi sorunun kaynağı olmadığı kesin)
Windows 11

Sistemde ısınma sorunu vs yok göründüğü gibi oynanmayacak derecede problemli sadece bu oyunda değil diğer oyunlardada fps düşüklüğü ve takılma sorunları mevcut sorun nerede olabilir?

msi center yüklü ise kaldır, biostan SAM açıksa kapatıp dene. Crckli uygulama, oyun varsa malware taraması yap. ssd Crystaldiskmark ile hız testi yap, ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldır yeniden başlat tekrar sitesinden indirip kur.

msi center yüklü ise kaldır, biostan SAM açıksa kapatıp dene. Crckli uygulama, oyun varsa malware taraması yap. ssd Crystaldiskmark ile hız testi yap, ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldır yeniden başlat tekrar sitesinden indirip kur.
Msi center yok, SAM özelliğine bakacağım, Crackli uygulama yok, Ssd sağlığı gayet iyi Ddu ilede defalarca denedim ama sonuç alamadım

Amd Son Guncelleme Rx 6600 ayni sorun pubg oynatmiyor

Amd Yi Cok Kullandim Yok Kardesim Adamlar adam akilli Bir Guncelleme Cikartmadi Su zamana Kadar her guncellemede daha cok bozdular Gittim Ikinci Bi Ekran karti aldim 3060 12gb rahatlik varmis ya dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi Bu Kardesim Evde Deliriyor O Kadar Para Verdik Bi B*ka Yaramiyor diye adam hakli

Amd Yi Cok Kullandim Yok Kardesim Adamlar adam akilli Bir Guncelleme Cikartmadi Su zamana Kadar her guncellemede daha cok bozdular Gittim Ikinci Bi Ekran karti aldim 3060 12gb rahatlik varmis ya dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi Bu Kardesim Evde Deliriyor O Kadar Para Verdik Bi B*ka Yaramiyor diye adam hakli
valla amd kullanıp sorun yaşamayan bir sürü kullanıcı var tanıdığım ve gördüğüm benim fikrimce ya windowsumda sorun var yada diğer donanımlarda

Aynı sorun bende de var. Oyunu ilk açtığım zaman tıpkı videodaki gibi oluyor, hadi harita cart curt yükleniyor oyunu yeni başlattım olur bu diyorum 1.5-2 dakika geçmesini bekliyorum geçtikten sonra bu sefer de ufak ufak fps dropları giriyor sürekli oyun takılıyor tüm zevkim kaçtı oyuna girmek istemiyorum artık. Çözümü bulursan beni de etiketler misin kral.

Aynı sorun bende de var. Oyunu ilk açtığım zaman tıpkı videodaki gibi oluyor, hadi harita cart curt yükleniyor oyunu yeni başlattım olur bu diyorum 1.5-2 dakika geçmesini bekliyorum geçtikten sonra bu sefer de ufak ufak fps dropları giriyor sürekli oyun takılıyor tüm zevkim kaçtı oyuna girmek istemiyorum artık. Çözümü bulursan beni de etiketler misin kral.
Kral bayadır araştırıyorum ama şuana kadar çıkardığım en denenebilir yöntem format atmak sen istersen bir format dene bende deneyeceğim şimdi

Kardesim Eksi Surucu Bulun Deneyin Ve Anakartta 2 tane pci exp varsa birisi 16 birisi 4 oluyor 4 olanda performans alamazsiniz ona dikkwt edin

Kral bayadır araştırıyorum ama şuana kadar çıkardığım en denenebilir yöntem format atmak sen istersen bir format dene bende deneyeceğim şimdi
hocam farklı sata ssd ye hdd ile test ettinizmi sorun ssd miş gibi duruyor veya crystal disk mark ile okuma yazma hızlarına bakın hd tune ile test yapın crystal disk info ile sağlığına S.M.A.R.T değerlerie bakın

Geri