Yardım MSI Bravo 15 C7VE Aldım H.O / G.O?

İkisini de aldım, msi 4050 ve 6.4k daha ucuzdu. 4060 dışında msi kat kat iyi.
Ters çevirip fanları görünce diyorsun iyiki almışım.
Hp daha sade klasik model sevenler için.
MSI gaming pc olarak isim yapmış bir marka bende o yüzden bunu tercih ettim yorumunuz için teşekkürler

Monsterlar en başta ucuz fiyat ve görüntüsüyle insanları cezbetse de garanti süresi içinde ve dışında çokça arıza veren makineler üretiyorlar ve müşterilerini fazlasıyla üzüyorlar. Birazcık YouTube da uzun kullanım testlerine baksan zaten dediğimi anlarsın.
Ben kullanıyorum daha bir sorunla karşılaşmadım müşteri hizmetleri falanda iyidi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde almadan önce önyargılarım vardı aldım ve o önyargım gitti memnun kaldım tabiiki bazı kullanıcılar memnun kalmıyabilir orasını bilemiyorum.

Ben kullanıyorum daha bir sorunla karşılaşmadım müşteri hizmetleri falanda iyidi.

benimde almadan önce önyargılarım vardı aldım ve o önyargım gitti memnun kaldım tabiiki bazı kullanıcılar memnun kalmıyabilir orasını bilemiyorum.
ne zaman aldın dostum?

çünkü uzun vadede sorun yaşatan bir firma

ne zaman aldın dostum?

çünkü uzun vadede sorun yaşatan bir firma
2022 de aldım dostum , şahsen güzel geldi gözüme ve aldım iyikide almışım diyorum her açıdan memnun ettiler beni .

hp victus alcaktım onu almaktan vazgeçtim , taksit seçenekleri falan sorun yaşattı monster aldım .

Arkadaşlar ben de aynı cihazdan almayı düşünüyorum. Burada geçmiş olsun diyen bazı arkadaşlar var fakat sebebini tam anlamadım. MSI laptop konusunda gayet iyi bir firma olduğu için güvenimi kazandı, fiyatı falan da özelliklerine ve klasmanına göre gayet uygun gözüküyor. Laptop hakkında tam bir yorum yapabilir misiniz acaba?

Bugün linkteki laptopu aldım hepsiburada üzerinde MSI ve 4050 yi 26.600 e görünce kaçmaz diye düşündüm 8 ram de eklemeyi düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var mesela tn panel olması veya ısınma sorunu yaşar mıyım gibi
Geçmiş olsun/hayırlı olsun ?

Kanka sende Windows 11 kurunca windows update yapınca mavi ekran alıyor musun?

Hayırlı olsun kanka aynı modeli ben de kullanıyorum çok memnunum merak ettiğin sorun varsa sorabilirsin.
Kanka sende Windows 11 kurup Windows update yapınca mavi ekran alıyor musun?

İkisini de aldım, msi 4050 ve 6.4k daha ucuzdu. 4060 dışında msi kat kat iyi.
Ters çevirip fanları görünce diyorsun iyiki almışım.
Hp daha sade klasik model sevenler için.
Sende de windows 11 kurup windows update yapınca mavi ekran oluyor mu?

Son düzenleme:
Kanka sende Windows 11 kurunca windows update yapınca mavi ekran alıyor musun?

Kanka sende Windows 11 kurup Windows update yapınca mavi ekran alıyor musun?

Sende de windows 11 kurup windows update yapınca mavi ekran oluyor mu?
Windows 11’de sorun yaşamadım.

Bugün linkteki laptopu aldım hepsiburada üzerinde MSI ve 4050 yi 26.600 e görünce kaçmaz diye düşündüm 8 ram de eklemeyi düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var mesela tn panel olması veya ısınma sorunu yaşar mıyım gibi

Intel versiyonu da burada aynı fiyat mevcut :)

Tn panel bu S3 mini den felan kotu kalite olarak hatta s23 mini daha iyi ekranı tn gorup gorebilcegin en berbat panel

Tn panel bu S3 mini den felan kotu kalite olarak hatta s23 mini daha iyi ekranı tn gorup gorebilcegin en berbat panel
yanlış yazıyor hocam orda ıps panel cihaz

kankam 45watt 4050 almak istesem evet alırdım tek fanlı bir model ayrıca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,578
Üyeler
187,532
Son üye
the0mcd