Yardım MSI Bravo 15 C7VE Aldım H.O / G.O?

Reaksiyon skoru
5
Film dizi izleceksen hikaye oyunları oynacaksan geçmiş olsun

bu nasıl
Kağıt üzerinde güzel duruyor monsterın kalitesi nasıl bilemem ama ömür boyu garanti muhabbeti güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Film dizi izleceksen hikaye oyunları oynacaksan geçmiş olsun
Film dizi elbette izlerim o kadar çok mu fark eder sonuç olarak marka da MSI dandik tn panel koymaz diye düşünüyorum

Kağıt üzerinde güzel duruyor monsterın kalitesi nasıl bilemem ama ömür boyu garanti muhabbeti güzel

Film dizi elbette izlerim o kadar çok mu fark eder sonuç olarak marka da MSI dandik tn panel koymaz diye düşünüyorum
Eder tabi tn paneli sadece cs go gibi oynayanlar kullanıyor

Bugün linkteki laptopu aldım hepsiburada üzerinde MSI ve 4050 yi 26.600 e görünce kaçmaz diye düşündüm 8 ram de eklemeyi düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var mesela tn panel olması veya ısınma sorunu yaşar mıyım gibi
Geçmiş olsun/hayırlı olsun ?

Hayırlı olsun kanka aynı modeli ben de kullanıyorum çok memnunum merak ettiğin sorun varsa sorabilirsin

Bugün linkteki laptopu aldım hepsiburada üzerinde MSI ve 4050 yi 26.600 e görünce kaçmaz diye düşündüm 8 ram de eklemeyi düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var mesela tn panel olması veya ısınma sorunu yaşar mıyım gibi

hayırlı olsun tn panel yazıyor ama epeyde ips panel diye belirtilmiş cihaz geldiği zaman panelini bize söylermisin bilmiş oluruz

servise göndermek zorunda kalmamaya çalış. msi servisi dolandırıcı.

Hayırlı olsun kanka aynı modeli ben de kullanıyorum çok memnunum merak ettiğin sorun varsa sorabilirsin
Hocam panel TN mi IPS mi bir de ısınma sorunu vs var mı şu ana kadar en büyük ne sorun yaşadın ?

hayırlı olsun tn panel yazıyor ama epeyde ips panel diye belirtilmiş cihaz geldiği zaman panelini bize söylermisin bilmiş oluruz
Evet bende fark ettim gelsin gerekli eklemeyi yapacağım

Tn olduğuna eminmisiniz msi sitesinde felan yazıyor mu? Böyle bir modelde tn koymaları saçma geldi bana

servise göndermek zorunda kalmamaya çalış. msi servisi dolandırıcı.
MSI kalitesi iyidir diye aldım hocam yoksa HP alacaktim bir de fiyat var tabii bakalım nasıl gelicek

Tn olduğuna eminmisiniz msi sitesinde felan yazıyor mu? Böyle bir modelde tn koymaları saçma geldi bana
Hocam Hepsiburada da TN yaziyor ama epey IPS yazmış siteye falanda baktım ama bu modelle ilgili pek de bir şey bulamadım

Tn olmasa iyiydi
:(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,598
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng