850tl gamepad önerisi

neverider

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
850
Ardakaşlar 1 aydır araştırıyorum 850tl bütçem var ama daha üstüne çıkamam çakma ps4 kolu yada çakma nintendo switch pro Controller arasında kaldım 2. El bakıyorum asıl isteğim xbox gamepad ama bütçe çıkmıyor kime yazsam en az 1200tl 8.nesil bakıyorum 1k bana önerebileceğiniz Bi kol var mı?

Çakma kollardan uzak durun. Bütçe çıkmıyorsa yapacak bir şey yok. F710.

Ardakaşlar 1 aydır araştırıyorum 850tl bütçem var ama daha üstüne çıkamam çakma ps4 kolu yada çakma nintendo switch pro Controller arasında kaldım 2. El bakıyorum asıl isteğim xbox gamepad ama bütçe çıkmıyor kime yazsam en az 1200tl 8.nesil bakıyorum 1k bana önerebileceğiniz Bi kol var mı?
Arkadaşa almıştık bu çakma kolu. 6 ay oldu sorun yok hala kullanıyor. yorumlarda da beğenen çok bakılabilir.

çakma kol almayın sakın da 850ye ikinci el ds4 olması lazım sahibindende o kadar artmamışlardır

ben çok önyargılıydım f710a aldım baya memnunum şuan öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,602
Üyeler
198,155
Son üye
Zeina
Geri