Şampiyonlar Liginin kapıları aralanıyor !!! Galatasaray 2-1 Molde (Maç Sonu)

Moldenin oyunu çok iyi. İyi bir forvetleri olsaydı bu playoff ta yenemeyeceği takım yoktu moldenin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oh ohhhh dizlerimede ağla şöyle fenevlim..
birazdan seninde bildirimin gelir neyse kg

Biz burdan şimdi benfica leıpzıng çekeriz gelir ağlarsın :d
Leipzig demişken, biz ülke olarak bir takımı güç bela yolluyoruz. Red Bull'un iki tane takımı var Şampiyonlar Ligi'nde.

Mevzu tamda oyun taktiği. Molde taktik olarak ufak bir geçiş oyunu ve ani atak yakalamaya oynuyorlar. Oyunun %90'ını fiziksel olarak kazandılar.
Galatasaray'ın istediği oyunu oynayamadığına katılıyorum. Orta sahadan maçı yönetmek istemedi ama kanatlardan da yönetemedi.
Geçen senenin neredeyse ilk 10 maçı bu şekilde geçmişti.
Yeni oyuncuların hazır olmaması kadar doğal bir durum yoktur. Angelino'ya göre bir taktik tutturamadık. Önünde kendisi ile benzer oyun stiline sahip olan kerem var. Kerem içe kat etmek yerine çizgiye inme peşinde. Zaha'da ufak sakatlıklar ve ağrılar var galiba. Zaha topu alıp içe kat eden veya top dağıtan kanat. Yerli kuralından dolayı birlikte oynayacakları maçlar ne kadar çok olur bilemem ama Zaha ile birlikte +1 oyuncu almış kadar yararlanırsın.
Ziyech için bir şey diyemem bilgim yok. Bende zamanla göreceğim.
Grup aşamalarında beklentim ve tahminim çok gol atıp çok gol yiyeceğimiz yönünde.
objektif gsli severim

Moldenin oyunu çok iyi. İyi bir forvetleri olsaydı bu playoff ta yenemeyeceği takım yoktu moldenin.
Evet molde iyi oynadı fakat ben şunu demeye çalışıyorum köy takımı olan molde'yi kendi evinizde zor yendiniz yani diğer büyük takımlar gelirse galatasaray ne yapacak??

bana 20 yıl muhabbetini açma diyip milattan önceki maçı atmanız ĞPSAJGPĞSDJGPJASDFGPO. Bu oyunla şl de ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Ezip geçicekler sizi, yine ülke puanını yerle bir edip, ülkeyi rezil edip geri döneceksiniz.

Hala şl ye katılmayı büyük bir başarı olarak görüyorlar küçük kulübün küçük taraftarları. Çok yazık.
spastiklik var sende ha valla bak git doktora sürekli aynı şeyi diyip duruyon. biz şampiyonlar liginde 7-0 yenilsek diyelim senin niye zoruna gidiyor? şampiyonlar ligi müziği altında galatasaray seyredersin sen niye kuduruyon? şampiyonlar liginin fenerle alakası bile yok şuan boş yapıyon

Arkadaşlar lütfen kavga etmeyin zaten galatasarayın kazanması güzel oldu çünkü ülke puanı sıralamasında 9.'ya yükseldik :)

Evet molde iyi oynadı fakat ben şunu demeye çalışıyorum köy takımı olan molde'yi kendi evinizde zor yendiniz yani diğer büyük takımlar gelirse galatasaray ne yapacak??
Umarız takımın taktiğe alışması hızlanır. Yoksa ilk iki maçta bende kim olursa olsun galibiyet beklediğim söylenemez şampiyonlar ligi için. Karşımıza gelecek her takım çok zorlu olacak.

Umarız takımın taktiğe alışması hızlanır. Yoksa ilk iki maçta bende kim olursa olsun galibiyet beklediğim söylenemez şampiyonlar ligi için. Karşımıza gelecek her takım çok zorlu olacak.
Evet hemde man city veya real madrid felan gelirse galatasaray için çok zor olacak neyse bakalım galatasaray şl'de neler yapacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,436
Üyeler
187,511
Son üye
Dxan
Geri