ETS 2 NASIL GELİŞMELİYİM

BUR4K58

80+
Reaksiyon skoru
8
ETS 2 ye iki aydır oynuyorum henüz bankayla işim olmadı 30k Euro param var nasıl daha hızlı gelişmeliyim kredi almalı mıyım yoksa tek seferliklerden devam edip kendime tır mı almalıyım oyunu bilenler yardımcı olabilir mi?

ETS 2 ye iki aydır oynuyorum henüz bankayla işim olmadı 30k Euro param var nasıl daha hızlı gelişmeliyim kredi almalı mıyım yoksa tek seferliklerden devam edip kendime tır mı almalıyım oyunu bilenler yardımcı olabilir mi?
Atıyosun full save hiç uğraşmıyosun

kendi tırını kullanırsan bütün masraflara bütçe gerekiyor ama başka şirketlerin tırlarını kullanırsan her şeyi onlar ödüyor, işlerin uzun mesafe tehlikeli madde gibi ayrımları var youtubeda falan araştır en çok para kazandıran bölüm ne ise o işleri seçersin

sedan da çevrim dışı modda yok herhalde truckersmpde olmalı tahminen

Kredi çekip tır alacaksın en ucuz modelin hpsini yükselt al sonra her iş aldığında oyuna save at. Hızlı yolculuk u kullan işin şehrine iş almaya gitmek için kaza yapmamaya çalış yaparsan önceki kaydı aç bi yerden sonra kaza max yüzde 3 4 oluyor. Birde yol uzun arttır yeteneklerden

çek krediyi garaj , 2 tır ve şoför almaya zorla kendini. Ben gunde ortalama 2 saat oynayarak 3 yıldır hilesiz save de oynuyorum 6m € ve full dolu volvolarım oldu. Sarıyor emin kl

vay be... ETS oynamayalı yıllar oldu. Ben emek kasıyordum. Bir yere kadar şirketlere çalıştım. Sonra hafif bir borçla volvo'nun ilk kamyonunu aldım. Araç sürüşe alışıp, çarpmayacak hale gelene kadar şirketlere çalış. Hiç çarpmayacak hale gelemezsin zaten, sürüşün iyileşince çek hafif bir borç, al kendi çekicini. Borcunu kaparsın, sonra ikinci bir tır alıp daha güçlü, ilk tırı şöföre verirsin. İlk şoförünü yüksek almaya bak. Şoförler zaten bir yerden sonra senden fazla para getirecek. Giderleri de olacak tabii ki, ama şoförün arttıkça birinin eksiğini diğeri kapayacak.

Kredi çekip tır alacaksın en ucuz modelin hpsini yükselt al sonra her iş aldığında oyuna save at. Hızlı yolculuk u kullan işin şehrine iş almaya gitmek için kaza yapmamaya çalış yaparsan önceki kaydı aç bi yerden sonra kaza max yüzde 3 4 oluyor. Birde yol uzun arttır yeteneklerden
Uzun yolu 5 yapmıştım tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler adamsınız

araç al , şoför al geliş borç öde

aynısı tekrar la bi bakmışşın 100 tırlık bir filon olmuş

araç al , şoför al geliş borç öde

aynısı tekrar la bi bakmışşın 100 tırlık bir filon olmuş
Hocam borca girmeden 90k biriktirdim ilk tırımı alacağım borç almayı biraz daha geliştikten sonra almayı düşünüyorum

Geri