Bende bilmiyorumsedan nasıl alınıyor?
Atıyosun full save hiç uğraşmıyosunETS 2 ye iki aydır oynuyorum henüz bankayla işim olmadı 30k Euro param var nasıl daha hızlı gelişmeliyim kredi almalı mıyım yoksa tek seferliklerden devam edip kendime tır mı almalıyım oyunu bilenler yardımcı olabilir mi?
Hocam bir süre sonra Zevki kalmıyor ama yinede denenmesi gerekirAtıyosun full save hiç uğraşmıyosun
Kredi çekip tır alacaksın en ucuz modelin hpsini yükselt al sonra her iş aldığında oyuna save at. Hızlı yolculuk u kullan işin şehrine iş almaya gitmek için kaza yapmamaya çalış yaparsan önceki kaydı aç bi yerden sonra kaza max yüzde 3 4 oluyor. Birde yol uzun arttır yeteneklerdenETS 2 ye iki aydır oynuyorum henüz bankayla işim olmadı 30k Euro param var nasıl daha hızlı gelişmeliyim kredi almalı mıyım yoksa tek seferliklerden devam edip kendime tır mı almalıyım oyunu bilenler yardımcı olabilir mi?
Eğer ki online oynuyorsan ve oynıyacak adam varsa her türlü sarıyor.Hocam bir süre sonra Zevki kalmıyor ama yinede denenmesi gerekir
Uzun yolu 5 yapmıştım tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler adamsınızKredi çekip tır alacaksın en ucuz modelin hpsini yükselt al sonra her iş aldığında oyuna save at. Hızlı yolculuk u kullan işin şehrine iş almaya gitmek için kaza yapmamaya çalış yaparsan önceki kaydı aç bi yerden sonra kaza max yüzde 3 4 oluyor. Birde yol uzun arttır yeteneklerden
Hocam borca girmeden 90k biriktirdim ilk tırımı alacağım borç almayı biraz daha geliştikten sonra almayı düşünüyorumaraç al , şoför al geliş borç öde
aynısı tekrar la bi bakmışşın 100 tırlık bir filon olmuş