Deniz problemli açıkcası yüzme bilmeden denizde eğlenemiyorsun sadece takılıyorsun dalgada vs ayakta durmaya çalışıyorsunbaşlıktada dedeiğim gibi yüzme bilmiyorum ne aypmalıyım boyumu geçen yerlere gitmeyeceğim kesin ama nereye kadar makarna kullanayım diyorum güven vermiyor
denizse korkma ayagin yere basar ama cok uzaklarsırsan gittikce batarsın zaten ayagın yere deycegi icin yuzersin deniz seni havada tutar merak etmebaşlıktada dedeiğim gibi yüzme bilmiyorum ne aypmalıyım boyumu geçen yerlere gitmeyeceğim kesin ama nereye kadar makarna kullanayım diyorum güven vermiyor
aynen öyle bide ben imkansızı falan başarıyorum boyum 160 bel hizasında boğuluyordum siz düşünün gerisini su yüzeyine zor çıktımDeniz problemli açıkcası yüzme bilmeden denizde eğlenemiyorsun sadece takılıyorsun dalgada vs ayakta durmaya çalışıyorsun
Valla kolay gelsin ne diyeyimaynen öyle bide ben imkansızı falan başarıyorum boyum 160 bel hizasında boğuluyordum siz düşünün gerisini su yüzeyine zor çıktım
bide kardeşim 7 yaşında takıyo kolluğu açılıo açılabildiği kadarBende yüzme bilmiyorum ama denizde çok eğlendim
denize girme no problemreis zaten korkuyodum altıma sıçtırttın çok sağ ol yaa