yüzme bilmiyorum ve yarın denize gideceğim

Venom35

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
başlıktada dedeiğim gibi yüzme bilmiyorum ne aypmalıyım boyumu geçen yerlere gitmeyeceğim kesin ama nereye kadar makarna kullanayım diyorum güven vermiyor

yedinki ayvayı.

başlıktada dedeiğim gibi yüzme bilmiyorum ne aypmalıyım boyumu geçen yerlere gitmeyeceğim kesin ama nereye kadar makarna kullanayım diyorum güven vermiyor
Deniz problemli açıkcası yüzme bilmeden denizde eğlenemiyorsun sadece takılıyorsun dalgada vs ayakta durmaya çalışıyorsun

denizse korkma ayagin yere basar ama cok uzaklarsırsan gittikce batarsın zaten ayagın yere deycegi icin yuzersin deniz seni havada tutar merak etme

İlk 1 saatini diz kapağını azıcık geçecek seviyede suda geçir, elin ayağın alışsın. Daha sonraki 1 saati bel kısmına gelecek seviyede geçir, kulaç atmayı ve kulaç atarken ayaklarını kaldırarak bisiklet sürer gibi çırpmayı öğren, alış. En son da göğüs seviyesine kadar gelecek suda geçir ve gününü bitir.

ters dönersen tanrı yardımcın olsun makarnayı bilmem ama simitde öle geri ters dönmen için denizin ters dönmesi lazım abartığımı sanalar olucak ama malesef öle ben bi kere yaşadım bi arkımda yaşadı önceden ateistdi sonradan müslüman oldu nedenide ters dönünce ahireti görmüş baya boş yaptım neyse :D

Deniz problemli açıkcası yüzme bilmeden denizde eğlenemiyorsun sadece takılıyorsun dalgada vs ayakta durmaya çalışıyorsun
aynen öyle bide ben imkansızı falan başarıyorum boyum 160 bel hizasında boğuluyordum siz düşünün gerisini su yüzeyine zor çıktım

Bende yüzme bilmiyorum ama denizde çok eğlendim

Dostum seni batıracak şey paniğin olur boyunu aşan yerlere gitme omuz hizasına kadar yürüyebilirsin makarnayı kendine bağla ya da simit takarsan batmazsın hiçbir türlü sakin olmak yeterli

Deniz daha kolay havuzdan ayağın yere bastığı sürece ama dalgalı olmayan bir zamanda git derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri