- Reaksiyon skoru
- 827
reis temmuzda satın aldım ben aslında am şuan parasını yolladım 18 den 28 e çıkan dolar karşısında dolarda bekleyerek daha da cuzua aldım ayrıcahani nerde acil acil
reis temmuzda satın aldım ben aslında am şuan parasını yolladım 18 den 28 e çıkan dolar karşısında dolarda bekleyerek daha da cuzua aldım ayrıcahani nerde acil acil
elo shapes
teşekkürler arkadaşlarEloShapes - Find and Compare Gaming Gear
Find and compare more than 1400 gaming mice and 400 mousepads to find the perfect one for you!www.eloshapes.com
Şuan Da v2 kullanıyorum x3ü yeni aldım kutuda duruyor shape'i biraz sıkıntılı gibi geldi diye kullanmadım ama 850ye gelmişti bana. Eğer daha rahat daha kaliteliyse m3 de geçebilirim.Çok gerek yok.
Klavyeyi bilmiyorum ama mousepadi öneririm kendim kullanıyorum. Mouse’da şimdi aldım cok cok iyi fiyat. Bütceye baglı olarak kaçırmayın derimklavye fare üçlüsü alınır mı?
matfixe boyattığımda m3 üme solid işlemi yaptılar artık gıcırtı esneme yokdarmoshark m3 kullanan biri olarak malzeme kalitesi geri dönüştürülmüş plastik ile aynı kalitede. onun dışında gayet memnunum sarjı çok iyi gidiyor güncellemeler sık sık geliyor. m3 4k nın malzeme kalitesi artmış densede çok aşağı kalır bir yanı olucağını zannetmiyorum.
Kullanmamış olsam da malzeme kalitesinde m3 4k>m3s varun> m3 > n3 şeklinde bir sıralama vardarmoshark m3 kullanan biri olarak malzeme kalitesi geri dönüştürülmüş plastik ile aynı kalitede. onun dışında gayet memnunum sarjı çok iyi gidiyor güncellemeler sık sık geliyor. m3 4k nın malzeme kalitesi artmış densede çok aşağı kalır bir yanı olucağını zannetmiyorum.
sararmaz bence sünger mi bubeyler m3 4kda sararma oluyo mu siyah mı almak lazım