oliveforge99
80+ Silver
Yani iade konusunda şikayetçi olanlar var ama bu fiyata değerlendirilir diye düşünüyorumGüvenilir bir site mi?
Yani iade konusunda şikayetçi olanlar var ama bu fiyata değerlendirilir diye düşünüyorumGüvenilir bir site mi?
m3 4k aldım paylaşaan kişiye teşekkür ediyorum, birde bunun üstüne yapışan stickerlardan nereden bulabiliz? ve speed mouse pad indirimi var mı?
Ben zaten bu işleri yapıyorum hocam 2 senedir.. Yeri geldiğinde parası çıkışmayana kar etmeksizin veriyorum herkesin amacı farklı yani niye öyle dedin anlamadım ne geçmişin varsaal-satcı olacam diye üzülme sonra dikkat et sen
gıcırtı esneme pek takmıyorum mouse u sıkarak kullanan biri değilim. sol click tuşu scroll tuşuna doğru kaydı sağ click hala ilk günkü gibi. connect game a yazdım fakat destek yok. alıcak varsa ürünü garantisi yokmuş gibi düşünüp alsınmatfixe boyattığımda m3 üme solid işlemi yaptılar artık gıcırtı esneme yok
sararmasını falan düşünmede keko sarısı aldım affetmedimbeyler m3 4kda sararma oluyo mu siyah mı almak lazım
bendede scroll sol kliğe kayık hocamgıcırtı esneme pek takmıyorum mouse u sıkarak kullanan biri değilim. sol click tuşu scroll tuşuna doğru kaydı sağ click hala ilk günkü gibi. connect game a yazdım fakat destek yok. alıcak varsa ürünü garantisi yokmuş gibi düşünüp alsın
Hocam 40x45 çok büyük ya daha çok 35x40 tarzı bir şey arıyorumENDGAME GEAR MPC450 - Gaming Mouse Pad - Cordura - Stealth Edition - Siyah
Ürün Bilgisi Endgame Gear MPC450 Cordura Oyuncu Mousepad MPC450 ile Endgame Gear, zorlu oyuncular için eSports turnuvalarında kullanılmak üzere geliştirilmiş yüksek kaliteli bir oyun mouse pad'i sunar. CORDURA'dan yapılmış siyah yüzeyi özellikle dayanıklıdır ve mükemmel kayma özellikleri sunar...shop.connectgame.com.tr
kronik diyelim o zamanbendede scroll sol kliğe kayık hocam
bu paraya bu mousepad ayıp edersin mpc450 çokselHocam 40x45 çok büyük ya daha çok 35x40 tarzı bir şey arıyorum
Ben düşünmedim değil ama m3 daha çekici geldi.neden kimse xm2we için heyecanlanmıyor