GazzeliAtalay
80+ Bronze
Fena indirimdi. Pc yok ama mouse aldım
gıcırtı esneme pek takmıyorum mouse u sıkarak kullanan biri değilim. sol click tuşu scroll tuşuna doğru kaydı sağ click hala ilk günkü gibi. connect game a yazdım fakat destek yok. alıcak varsa ürünü garantisi yokmuş gibi düşünüp alsın
elimizde patlar mı urun ne zamandır kullanıyosunuzbendede scroll sol kliğe kayık hocam
ben 7 aydır kullanıyorum no problemelimizde patlar mı urun ne zamandır kullanıyosunuz
3 üde kalteli marka xtrfy zaten isveç malı fnatic ingiltere darmoshark ise çin ama kaliteliBu üçünü aldım umarım mutsuz etmez
ürün türkiye ye ilk geldiğinde almıştım. yine connect game satıcısından. sol click baya baya kaydı fakat scroll tuşuna değmiyor. sök tak yaptım nafile. biraz sinir bozuyor. beyaz renk kullanıyorum üstü kapkara oldu eski ninjutso mouse kullanırkende oluyordu biraz aseton ile silince ilk günkü gibi beyazlardı bunda bir deneyim dedim üst yüzey komple eridi bildiğin. logo da silindi click hissiyatını beğenmiyorum. fakat parasına göre düşünürsek f/p bir mouse. bana sorarsan birdaha darmoshark ürünü almam.elimizde patlar mı urun ne zamandır kullanıyosunuz
sigara içiyor musunuzürün türkiye ye ilk geldiğinde almıştım. yine connect game satıcısından. sol click baya baya kaydı fakat scroll tuşuna değmiyor. sök tak yaptım nafile. biraz sinir bozuyor. beyaz renk kullanıyorum üstü kapkara oldu eski ninjutso mouse kullanırkende oluyordu biraz aseton ile silince ilk günkü gibi beyazlardı bunda bir deneyim dedim üst yüzey komple eridi bildiğin. logo da silindi click hissiyatını beğenmiyorum. fakat parasına göre düşünürsek f/p bir mouse. bana sorarsan birdaha darmoshark ürünü almam.
gripleri wraith satacak yakın zamanda ama skatez çıkıyorDarmoshark M3 4k nın içinden gripler ve yedek skatezler de çıkıyormuş
mail gelir hocamsiteye kayıt olmadan alışveriş yapmamın bi dezavantajı olur mu kargo takip edememe gibi siteyi daha önce kullanmadım
indirimle d model kablosuz almıştım 900 e memnunum aslında m3'e geçmeye gerek var mı sence 400 TL farka değer misigara içiyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
gripleri wraith satacak yakın zamanda ama skatez çıkıyor
yapışsanıza uglum neyi beklirseniz
yapışsanıza uglum neyi beklirseniz
hayır içmiyorum.sigara içiyor musunuz
gripleri wraith satacak yakın zamanda ama skatez çıkıyor