🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Çok gerek yok.
Şuan Da v2 kullanıyorum x3ü yeni aldım kutuda duruyor shape'i biraz sıkıntılı gibi geldi diye kullanmadım ama 850ye gelmişti bana. Eğer daha rahat daha kaliteliyse m3 de geçebilirim.

Hocam ihtiyacım vardı sağol m800 pro çektim bir tane adamsın <3

darmoshark m3 kullanan biri olarak malzeme kalitesi geri dönüştürülmüş plastik ile aynı kalitede. onun dışında gayet memnunum sarjı çok iyi gidiyor güncellemeler sık sık geliyor. m3 4k nın malzeme kalitesi artmış densede çok aşağı kalır bir yanı olucağını zannetmiyorum.

darmoshark m3 kullanan biri olarak malzeme kalitesi geri dönüştürülmüş plastik ile aynı kalitede. onun dışında gayet memnunum sarjı çok iyi gidiyor güncellemeler sık sık geliyor. m3 4k nın malzeme kalitesi artmış densede çok aşağı kalır bir yanı olucağını zannetmiyorum.
matfixe boyattığımda m3 üme solid işlemi yaptılar artık gıcırtı esneme yok

Güvenilir bir site mi?

Kullanmamış olsam da malzeme kalitesinde m3 4k>m3s varun> m3 > n3 şeklinde bir sıralama var

Geri