_AhmeT_-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 517
yazılım bide ek olarak youtubehocam işin ne
yazılım okuyom hala ona iş denmez gelir olarak youtube ve bilineyen kaynaklar diyelim diğerleri burda sıkıntı çıkarabilir
yazılım bide ek olarak youtubehocam işin ne
Valla para değil para değil diye kart -50k oldu djdjjdjdbi al dene bakayım ben fark olacağına inanıyorum pad var pad var 500 TL çok parada değil aslında
YT'den aylık kaç kazanıyorsun peki? Uğraşmaya değer mi?yazılım bide ek olarak youtube
yazılım okuyom hala ona iş denmez gelir olarak youtube ve bilineyen kaynaklar diyelim diğerleri burda sıkıntı çıkarabilir
onu söylemeyemiyoruz malesefYT'den aylık kaç kazanıyorsun peki?
Peki uğraşmaya değecek bir sayı mı? Onu söylebiliyorsundur umarımonu söylemeyemiyoruz malesef![]()
ama sağolunYT'den aylık kaç kazanıyorsun peki? Uğraşmaya değer mi?
yani sana ve içeriğine bağlı mesela sen kendine göre bir şey oluşturmak istersen kanalda ama bu zaman alır daha çok günümüzde bebekler ve çocuklar da youtube a bakım şey yaptıkları için çocuklara yönelik içerik oluşturursan değecek miktar kazanıyosunPeki uğraşmaya değecek bir sayı mı? Onu söylebiliyorsundur umarım![]()
Sağ ol tavsiye için. Dediğin doğru ama sırf para için de kendimi rezil duruma düşürmek istemem. Kendi içeriğimi yaparım sevilirse sevilir sevilmezse çok umrumda olmaz.ama sağolun
4 m3 4k
2 m800
1 xm2we aldım deniyicem sonra arkadaşlara pahalıya satarım mis gibi kar koktu hava
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani sana ve içeriğine bağlı mesela sen kendine göre bir şey oluşturmak istersen kanalda ama bu zaman alır daha çok günümüzde bebekler ve çocuklar da youtube a bakım şey yaptıkları için çocuklara yönelik içerik oluşturursan değecek miktar kazanıyosun
Peki uğraşmaya değecek bir sayı mı? Onu söylebiliyorsundur umarım![]()
o yüzden 2 farklı kanal aç birinde çocuklara yönelik diğerinde kendine uygun yapSağ ol tavsiye için. Dediğin doğru ama sırf para için de kendimi rezil duruma düşürmek istemem. Kendi içeriğimi yaparım sevilirse sevilir sevilmezse çok umrumda olmaz.
Ben m800 pro alacağım haftaya ama mpc450'ye para yeter mi bilmiyorum. Tavsiye için de teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
allah belasını vermesin kanıma giriyo gece gece yemek yemeye gitcekdim bi bakim dedim bunu gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o yüzden 2 farklı kanal aç birinde çocuklara yönelik diğerinde kendine uygun yap
la tavsiye vermiyom murat onu yazmışBen m800 pro alacağım haftaya ama mpc450'ye para yeter mi bilmiyorum. Tavsiye için de teşekkürler.
ben burda durusam daha çok para harcarım ben yemek yemeye gidiyom hayırlı akşamlarla tavsiye vermiyom murat onu yazmış
Yok altta yazdınız ya 2 kanal açın diyela tavsiye vermiyom murat onu yazmış
he aynYok altta yazdınız ya 2 kanal açın diye