Esca
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
sorun değil ya zaten kendime almadım arkadaşıma aldım, sadece olsa iyi olurdu fazla mal göz çıkarmazHocam kasası düz m3 ile aynı olduğu için o yuva var
sorun değil ya zaten kendime almadım arkadaşıma aldım, sadece olsa iyi olurdu fazla mal göz çıkarmazHocam kasası düz m3 ile aynı olduğu için o yuva var
Ne diyorlar? Ben de pad aldım kargoya verilmedi.Bu arada arkadaşlar; az önce mousepad ile ilgili mail attım. Kargoya veriliş süresi hakkında. İnanılmaz ama 2 dk içinde geri dönüş yaptılar. Mail konusunda çok hızlılar gerçekten.
hazırlanıyormuş. bugün gün içinde kargoya verilecekmiş. akşam saatlerinde mail olarak kargo bilgileriniz gelir dediler.Ne diyorlar? Ben de pad aldım kargoya verilmedi.
Yazdığımda 1050 tl fiyatıyla indirimdeydi1 set çıktı, ama o alıcının çıkmamasına üzüldüm biraz
Şimdi yazılımını nasıl kuruyoruz, daha sorununu çözmemiz lazım
Hocam dediğiniz mousepad 1400tl
Olmadığımız masa yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bro senin nick nerden geliyor? Topraktan falan mı
Hala 1050TL HocamYazdığımda 1050 TL fiyatıyla indirimdeydi
Ürün şimdi kargoya verilmiş.Ne diyorlar? Ben de pad aldım kargoya verilmedi.
Siteden bakılıyor mu kargoya verildiğiÜrün şimdi kargoya verilmiş.
Ben de yurtiçi uygulaması ve üyeliği var. Telefon numarama ait eşleşmiş kargo olduğu zaman bildirim geliyor ve gözüküyor uygulamada. Ama akşam connect game mail de atıyorSiteden bakılıyor mu kargoya verildiği
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yoksa mail mi atıyorlar
Nerde link atar mısınız?Hala 1050TL Hocam
hocam ilk kullanım hissiyat nasıl aynısını almayı düşünüyorum . Ninjutso Sora alacaktım ama fiyatı cok yüksek geldiği için bunu düşünüyorum.Hocam kutu içeriği bunlar