Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alp Er
hocam ilk kullanım hissiyat nasıl aynısını almayı düşünüyorum . Ninjutso Sora alacaktım ama fiyatı cok yüksek geldiği için bunu düşünüyorum.
Malzemesi söylendiği kadar kalitesiz değil. Skatezler denediğim 2 mousepad ile çok hoşuma gitmedi. Bu fiyata bu özellikleri çok iyi bence.

Son düzenleme:

Peak2Core

80+
hocam ilk kullanım hissiyat nasıl aynısını almayı düşünüyorum . Ninjutso Sora alacaktım ama fiyatı cok yüksek geldiği için bunu düşünüyorum.
hocam benim el 19 cm. tutuş hissiyat bana çok güzel geldi. steelseries rival 3 kablosuzdan geçtim. o daha küçük ve daha ağır bir mouse idi. şuan şirketteyim fakat buradaki ilk izlenimlerim çok çok iyi. akşam eve geçince deneyeceğim asıl. birde mpc 450 mousepad siparişi verdim o da kargoya verildi gelince nasıl bir ikili olacaklar o zaman göreceğim.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,000
İsim
Lokman Doğan
Arkadaşlar çok acil bir şey oldu ben bu siteden hem darmo şarkı m34k aldım hem de mpc-450 mouse ped aldım mousepad teslim edildi fakat mouse ile ilgili herhangi bir takip numarası sipariş numarası hiçbir şey verilmedi ücretlerini ödedim connect hanenin telefon numarasını arıyorum ulaşamıyorum telefon numaraları yanlış mail gönderdim ona da cevap vermediler �çinizde sipariş edip de kargosu teslim olan var mı
benimki ulaştı

Peak2Core

80+
Malzemesi söylendiği kadar kalitesiz değil. Skatezler güzel değil. Bu fiyata bu özellikleri çok iyi bence.
skatezler güzel değil demeyelim de pad seçiyor diyelim. speed padlerde yağ gibi akar. stoping de iyi olur tahminim. mousepad gelince göreceğim.

OS_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
h-s

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-06 175025.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-06 175025.png
    51.2 KB · Hit: 94

mami46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Muhammet
Arkadaşlar mail gönderdim connect game ye bu gün lapandı yarın gün içerisinde ürünü göndereceğiz dediler sizce güvenmelimiyim yoksa bankayla konuşup ücret iadesini yaptırmalıyım

Peak2Core

80+
Arkadaşlar mail gönderdim connect game ye bu gün lapandı yarın gün içerisinde ürünü göndereceğiz dediler sizce güvenmelimiyim yoksa bankayla konuşup ücret iadesini yaptırmalıyım
Dediklerine güven bence. Yarın gün içinde gönderim sağlanmazsa bankayı ararsın.

CptSpork

80+ Bronze
Dostum 60 sayfa mesaj var, biraz gezersen zaten firmanın dolandırıcı olmadığını ancak çokda kurumsal olmadığını yani iletişim, kargo konusunda sorunlar yaşandığını görebilirsin. Benim tavsiyem bekle, yıl 2023 hiçbir eticaret sitesi kolay kolay adam dolandıramaz bu devirde. Zaten dolandırıcı olsalar kimsenin ürününü yollamazlar. Para iadesi daha çok yıpratır seni diye düşünüyorum. Endişe edecek bir durum yok.

Peak2Core

80+
Ben de böyle yaptım ama çalışmadı
Öncelikle mouse ve receiver firmware güncellemen gerekiyor. Daha sonra dil değiştirince görüyor ve bir daha sorun yaşamıyorsun.

Bu linke gir. Altlarda bi link var ve yapılışı anlatılıyor.

OS_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
h-s
hangi videodan bahsediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle mouse ve receiver firmware güncellemen gerekiyor. Daha sonra dil değiştirince görüyor ve bir daha sorun yaşamıyorsun.

Bu linke gir. Altlarda bi link var ve yapılışı anlatılıyor.
Abi ikisinin güncellemesini yaptım ama uygulama aynı hatayı veriyor

Son düzenleme:

Peak2Core

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi ikisinin güncellemesini yaptım ama uygulama aynı hatayı veriyor
dili değiştirdin değil mi?

bu videonun 5. dakikasından sonraki dil değiştirme işlemini yapın.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: OS_K
Top Bottom