Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
m800 pro aldım. kutusu açılmış skatezi değişmiş ürün geldi. firmaya yazdım dönüş yok.firmanın telefon numarasından ulaşılmıyor.mail atıyorum. alaka sıfır. pişman oldum beğenmedim. m800 prodaki rgb ışıklar yanmıyor.ürün bozuk olabilir mi?
Eğer öyle bir şey yaşarsam önce murat abiyi sonra sıcak fırsatları yakarım

Peak2Core

80+
Darmoshark m3 4k alanlara bi sorum olacaktı. 4K dongle fotoğraftaki silgi yerinde olsa mouse ta o şekil dursa algılıyor mu?
Algılar. Hatta receiveri görmese dahi algılar

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
m800 pro aldım. kutusu açılmış skatezi değişmiş ürün geldi. firmaya yazdım dönüş yok.firmanın telefon numarasından ulaşılmıyor.mail atıyorum. alaka sıfır. pişman oldum beğenmedim. m800 prodaki rgb ışıklar yanmıyor.ürün bozuk olabilir mi?
video çektin mi

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
ben kargomun durumu hakkında mail attım connect game'e 3 dk sonra cevap yazdılar size geri dönüş yapılmıyor mu

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
bizde aldık bakalım asus rog core 2 mi daha iyi olur bumu sizce hangisini aktif kullanayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Barış
xm2 mi 4k darmoshark mı ikisini de aldım ama birini kullanıcam

daimon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Huseyin
Darkmosh 4 k cok begendim kullanimini

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erkam Kılınç
Arkadaşlar mail gönderdim connect game ye bu gün lapandı yarın gün içerisinde ürünü göndereceğiz dediler sizce güvenmelimiyim yoksa bankayla konuşup ücret iadesini yaptırmalıyım
Sabah benim kargom da eksik geldi mail attım 5 dk içinde geri döndüler gün içerisinde eksik kargonuzu çıkaracağız kusura bakmayın dediler. Kargomun yola çıktığına dair mesaj da geldi. Halledileceğini umuyorum sıkıntı etme.

enthy7

80+
Benim siparişimde kargoya verilmedi, bu firmanın kargoda gözüken ismi DİPOL BİLGİ TEKNOLOJİ mi arkadaşlar? Böyle bir yerden mesaj gelmiş ama kargoya dair. Sitede kargoya verilmedi gözüküyor.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Benim siparişimde kargoya verilmedi, bu firmanın kargoda gözüken ismi DİPOL BİLGİ TEKNOLOJİ mi arkadaşlar? Böyle bir yerden mesaj gelmiş ama kargoya dair. Sitede kargoya verilmedi gözüküyor.
evet dipol

Top Bottom