Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

celikyay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celikyay
bende mi bir yanlışlık var bu m800 pro da rgb var mı sadece scroll tuşu dpi değiştiğinde ışık yanıyor sönüyor. başkaca hiçbir ışık yok. kablolu kablosus denedim maalesef

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
arkadaşlar brnde almayı düşünüyorum hangisini alayım genel olarak darmoshark m3 4k önerilmiş

Mekh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Çolak
Beyler elim 19cm.Claw/Palm arası tutuyorum.G305 kullanıyorum bileğimi çok rahatsız etmeye başladı.M3 4K ile XM2WE arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
M3 4k Geldi bugün kurulumunu yaptım . Cok hafif bir ürün dpi tatmin edici click sesleri biraz değişik gelebiliyor . Ama el olarak tam oturdu o yönden güzel gerçekten. Yazılımını acmak için dili amerikan ingilizce yapiyorsunuz ve daha sonrasında ayarlayıp tekrar varsayilan yapabiliyorsun ama tekrar yazılımı acman gerekirse ayni islem tekrar ediyor

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Beyler elim 19cm.Claw/Palm arası tutuyorum.G305 kullanıyorum bileğimi çok rahatsız etmeye başladı.M3 4K ile XM2WE arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz
darmo

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
malzeme kalitesi kötüymüş.click sesi adamı bitiriyor.bakalım alişcakmiyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Koray
Kargoya verildi mouse bugün benim. Muhtemelen çarşamba gelir.

ynk5

80+
ürünler sorunsuz geldi, özellikle klavye şahsen benim çok hoşuma gitti.
firmayla ilgili bir not düşmek istiyorum, kargo pakette hasar oluştuğu için dağıtıma çıkarmadıklarını söyledi o esnada satıcı firmaya ulaştım sorun olmayacağını halledebileceklerini söylediler. tamamen kargo firmasının hatalı bildiriminden kaynaklıydı 1 gün sonra elime geçti, ben alışveriş tecrübemden gayet memnun kaldım. bu alın ya da almayın önerisi değildir, benim gibi ilk kez bu firmadan alışveriş yapanlar için yaşadığım bireysel tecrübeyi aktardım.
çok teşekkürler indirim paylaşımı için tekrar.

Son düzenleme:

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
XM2WE alan tek benmiyim yav bir foto atan yok 😂

celikyay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celikyay
Firma ile iletişime geçemiyorum.
Telefon numarasından zaten ulaşım yok.
Mail atıyorum dönüş yok.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Emre
Connectgame'i biraz araştıran kişi bilir, şipariş insan eline ulaştıktan sonra sen sağa ben sola firması, eğer gelen üründe sorun veya kusur varsa, ulaşabiliyorsanız ulaşın müşteri hizmetlerine adam akıllı yardımcı olmuyorlar, o yüzden Wraith Esports dan alış veriş yapmıştım ben, daha pahalıya aldım ama olsun en azından bi sorun olduğunda rahatça ulaşabileceğim bi ekip var, o yüzden alacağınız zaman iyi düşünün arkadaşlar, iyi forumlarr

Not: Wraith Esports çalışanı veya onlardan ücret alan kişi değilim, sizin gibi verdiğim paranın hizmetini almaya çalışan vatandaşım.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
şu konu her dakika main sayfada görünüyor :D almayanı dövüyorlar başlığını görünce kusucam artık :D

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Emre
Connectgame'i biraz araştıran kişi bilir, şipariş insan eline ulaştıktan sonra sen sağa ben sola firması, eğer gelen üründe sorun veya kusur varsa, ulaşabiliyorsanız ulaşın müşteri hizmetlerine adam akıllı yardımcı olmuyorlar, o yüzden Wraith Esports dan alış veriş yapmıştım ben, daha pahalıya aldım ama olsun en azından bi sorun olduğunda rahatça ulaşabileceğim bi ekip var, o yüzden alacağınız zaman iyi düşünün arkadaşlar, iyi forumlarr

Not: Wraith Esports çalışanı veya onlardan ücret alan kişi değilim, sizin gibi verdiğim paranın hizmetini almaya çalışan vatandaşım.
Dipnot: bu benim şahsi düşüncemdir. Eleştirme yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,740
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom