Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Peak2Core

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erkam Kılınç
2 adet klavye ve 2 adet Delux M800 Pro aldım. Kutu içeriğinde mouse 1 adet geldi. Mail attım 5 dakika içerisinde döndüler. Kanıt da istemediler, gün içerisinde göndereceklerini söylediler. Gelelim ürünlere.
•Klavye gayet güzel hoşuma gitti. RGB si canlı şimdilik tuşların basma hissiyatı güzel. Hızlı bas çek yapınca yay çınlaması geliyor hafif. Benim hoşuma gitti. Sesi de ideal. Kablosu sert. Kutu içeriği biraz daha dolgun olabilirdi
•Mouse hafif geldi g102 kullanıyordum bundan önce o yüzden gayet normal. Boyutları benzer Delux biraz daha bombeli. RGB yok (incelemelerde RGB li onlarını gördüm eğer RGB var ise lütfen bilgilendiriniz.) Driver arayüzü sade ve basit. Kablosu yumuşak. Wireless ve BT ile 3 cihaza bağlanabiliyor ve mouse altında düğmeler ile geçiş yapılabiliyor (denemedim). İçerisinden 2 skatez çıktı i. Biri malum cam skatez. Kablosu yumuşak.
• İlk kutu açılış ve izlenimi güzel. Firma umarım bir problem durumunda da maile hızlı döndüğü gibi ilgili olur.

Beckon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer metin
Merhabalar , steelseries aerox 3 wireless (2022) modelinden , delux m800pro ya da darmosahrk m3 4K geçilir mi , elimin uzunluğu 17.8 cm

Kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Aga wireless çalışıyordu, üsttekini yaptım wireless gitti...
4k alıcı yı ayrı bir kablo ile pcye bağla fareyi de aynı şekilde sonrası da uygulama üzerinden sol alt köşede eşleştir seçeneği var ona bas eşleştirdikden sonra uyarı veriyor cihazlarınız eşleşti 2.4 üzerinden kullanabilirsin diye sorun çözülüyor.

Peak2Core

80+
Programı kurdum sorun yaşamadım mouse ve receiverin firmware güncellemelerini yaptım.4k hz çalışıyor, ürün mükemmel.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Merhabalar , steelseries aerox 3 wireless (2022) modelinden , delux m800pro ya da darmosahrk m3 4K geçilir mi , elimin uzunluğu 17.8 cm
2sine de geçilir. Eloshapes'ten elinize uygunluğuna bakın, boyutları kıyaslayın ona göre tercih edin.

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ufuk Bircan Özkan
2 adet klavye ve 2 adet Delux M800 Pro aldım. Kutu içeriğinde mouse 1 adet geldi. Mail attım 5 dakika içerisinde döndüler. Kanıt da istemediler, gün içerisinde göndereceklerini söylediler. Gelelim ürünlere.
•Klavye gayet güzel hoşuma gitti. RGB si canlı şimdilik tuşların basma hissiyatı güzel. Hızlı bas çek yapınca yay çınlaması geliyor hafif. Benim hoşuma gitti. Sesi de ideal. Kablosu sert. Kutu içeriği biraz daha dolgun olabilirdi
•Mouse hafif geldi g102 kullanıyordum bundan önce o yüzden gayet normal. Boyutları benzer Delux biraz daha bombeli. RGB yok (incelemelerde RGB li onlarını gördüm eğer RGB var ise lütfen bilgilendiriniz.) Driver arayüzü sade ve basit. Kablosu yumuşak. Wireless ve BT ile 3 cihaza bağlanabiliyor ve mouse altında düğmeler ile geçiş yapılabiliyor (denemedim). İçerisinden 2 skatez çıktı i. Biri malum cam skatez. Kablosu yumuşak.
• İlk kutu açılış ve izlenimi güzel. Firma umarım bir problem durumunda da maile hızlı döndüğü gibi ilgili olur.
Hocam, zaten ürünlerden birinin gelmediğinin kanıtını nasıl isteyebilirler ki? Bir şeyin olmadığını nasıl ispatlayabilirsiniz? Elinizin boş fotoğrafını çekerek mi :D

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sensei ten den hangi mouse geçilir?

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
mousenin altındaki dongle yuvası yapmışlar ama içi boş onuda verselerdi iyi olurdu :D

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
mousenin altındaki dongle yuvası yapmışlar ama içi boş onuda verselerdi iyi olurdu :D
Önceki sayfalarda açıkladım dostum okursan nedenini öğrenirsin 🥰

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erkam Kılınç
Hocam, zaten ürünlerden birinin gelmediğinin kanıtını nasıl isteyebilirler ki? Bir şeyin olmadığını nasıl ispatlayabilirsiniz? Elinizin boş fotoğrafını çekere k mi :D
:D:D Kargo kutusunu açarken video çekmiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,610
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom