Peak2Core
80+
Çıkmadı hocam.Hocam mouse'un altındaki boşluk olan yerden usb alıcısı çıkmadı değil mi?
Çıkmadı hocam.Hocam mouse'un altındaki boşluk olan yerden usb alıcısı çıkmadı değil mi?
4k alıcı yı ayrı bir kablo ile pcye bağla fareyi de aynı şekilde sonrası da uygulama üzerinden sol alt köşede eşleştir seçeneği var ona bas eşleştirdikden sonra uyarı veriyor cihazlarınız eşleşti 2.4 üzerinden kullanabilirsin diye sorun çözülüyor.Aga wireless çalışıyordu, üsttekini yaptım wireless gitti...
2sine de geçilir. Eloshapes'ten elinize uygunluğuna bakın, boyutları kıyaslayın ona göre tercih edin.Merhabalar , steelseries aerox 3 wireless (2022) modelinden , delux m800pro ya da darmosahrk m3 4K geçilir mi , elimin uzunluğu 17.8 cm
Hocam, zaten ürünlerden birinin gelmediğinin kanıtını nasıl isteyebilirler ki? Bir şeyin olmadığını nasıl ispatlayabilirsiniz? Elinizin boş fotoğrafını çekerek mi2 adet klavye ve 2 adet Delux M800 Pro aldım. Kutu içeriğinde mouse 1 adet geldi. Mail attım 5 dakika içerisinde döndüler. Kanıt da istemediler, gün içerisinde göndereceklerini söylediler. Gelelim ürünlere.
•Klavye gayet güzel hoşuma gitti. RGB si canlı şimdilik tuşların basma hissiyatı güzel. Hızlı bas çek yapınca yay çınlaması geliyor hafif. Benim hoşuma gitti. Sesi de ideal. Kablosu sert. Kutu içeriği biraz daha dolgun olabilirdi
•Mouse hafif geldi g102 kullanıyordum bundan önce o yüzden gayet normal. Boyutları benzer Delux biraz daha bombeli. RGB yok (incelemelerde RGB li onlarını gördüm eğer RGB var ise lütfen bilgilendiriniz.) Driver arayüzü sade ve basit. Kablosu yumuşak. Wireless ve BT ile 3 cihaza bağlanabiliyor ve mouse altında düğmeler ile geçiş yapılabiliyor (denemedim). İçerisinden 2 skatez çıktı i. Biri malum cam skatez. Kablosu yumuşak.
• İlk kutu açılış ve izlenimi güzel. Firma umarım bir problem durumunda da maile hızlı döndüğü gibi ilgili olur.
Önceki sayfalarda açıkladım dostum okursan nedenini öğrenirsinmousenin altındaki dongle yuvası yapmışlar ama içi boş onuda verselerdi iyi olurdu
58 sayfanın neresine bakmamı bekliyon 760 tane mesaj var insafsızÖnceki sayfalarda açıkladım dostum okursan nedenini öğrenirsin
Hocam kasası düz m3 ile aynı olduğu için o yuva var58 sayfanın neresine bakmamı bekliyon 760 tane mesaj var insafsız
Kargo kutusunu açarken video çekmiştimHocam, zaten ürünlerden birinin gelmediğinin kanıtını nasıl isteyebilirler ki? Bir şeyin olmadığını nasıl ispatlayabilirsiniz? Elinizin boş fotoğrafını çekere k mi