Evet normal. Grip tape çıktı mı?4k alıcılı modeli aldım ama mouse un içinden normal alıcısı çıkmadı bu normal mi?
Çıkıyor 1 set.Evet normal. Grip tape çıktı mı?
1 set çıktı, ama o alıcının çıkmamasına üzüldüm birazEvet normal. Grip tape çıktı mı?
Hocam dediğiniz mousepad 1400tlKesinlikle Lamzu energon çünkü mpc450 aşırı speed bir pad kontrol edilmiyor ama energon öyle değil kayıyor mouse u tıkamıyor ve stopping i iyi durmak istediğin zaman duruyorsun bir de pad aşırı smooth çok güzel bir hissi var kesinlikle energon al
Olmadığımız masa yok.Alıntıyı görüntüle
allah belasını vermesin kanıma giriyo gece gece yemek yemeye gitcekdim bi bakim dedim bunu gördüm
Bro senin nick nerden geliyor? Topraktan falan mıher yere baktım nerede bu zımbırtı
Aga wireless çalışıyordu, üsttekini yaptım wireless gitti...Son sürümler bunlar
mail atanlara döndülerdaha kargoya bile vermemişler mesajlara dönen yok telefon zaten kapalı firma efsane ilgili bu arada
hocam grip tape çıktı mı kutu içeriğinde çıktıysa buraya ekran görüntüsü ekler misin kutu içeriği diyeMouse geldi az önce. Elime tam oturuyor. Mousepad siparişini cumartesi sabah vermiştim fakat hala kargoya verilmedi
Hocam kutu içeriği bunlarhocam grip tape çıktı mı kutu içeriğinde çıktıysa buraya ekran görüntüsü ekler misin kutu içeriği diye
tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Umarım bugün kargolarlar da artık elime ulaşır yahuHocam kutu içeriği bunlar
Hocam mouse'un altındaki boşluk olan yerden usb alıcısı çıkmadı değil mi?Hocam kutu içeriği bunlar