Kıvanç🖱️
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,886
Alacaklara yardımcı olması açısından buraya da bırakayım inceleme linkini
Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse İncelemesi
Akşam kullanınca anlarsın hocam.Mousepad az önce geldi. Akşam evde deneyeceğim. Fakat kutuyu açıp baktım, yüzey tırtıklı tırtıklı. Bu padin speed olduğuna emin miyiz
Not: Mouse olarak Darmoshark M3 4K hz kullanıyorum.
Merakla bekliyorum hocamAkşam kullanınca anlarsın hocam.Ben de mouse u padin üstünde gezdirene kadar öyle düşünmüştüm.
Kaça verirsin alıyımMpc450 isteyen var mı![]()
benim kargomda yeni geldi ama fatura cıkmadıArkadaşlar selam fatura gelmedi ürünle birlikte talep ettiğini söyleyen arkadaşlar vardı. Faturayı nereden talep ettiniz?
Fatura 1 hafta içinde e-postaya gelir. İçinde çıkan kablo ile mouse ön tarafındaki type-c portundan.benim kargomda yeni geldi ama fatura cıkmadı
+ olarak nasıl sarj yaparım ilk defa kablosuz kullanıcam
Dpi değiştirme tuşuna basınca scrolldeki RGB yanıyor. Arkada RGB var mı bilmiyorum ama var gibi gözüküyor. Onu nasıl yakıyoruz bir fikrim yok.
Bilmiyordum, teşekkür ederim.
Bugün M800 pro elime ulaştı üzerindeki skartezin naylon korumasını söktüm yanında bir çift siyah bir çift beyaz skartez ve tip a'den tip c'ye üzerinde usb 3.1 yazan bir konnektör yollamışlar kutudan kablo mouse üzerindeki 2.4 adaptör skartezler ve dönüştürücü dışında bir şey çıkmadı yazılımını kurmadım çünkü henüz laptobum yok arkadaşımın bilgisayarında denedim scrool ışığı yanıyor arkada ve altta RGB yok mouse arkasındaki x logosuna dikkatlice bakınca boya gibi gözüküyor altından ışık vurmayacak gibi duruyor sanki detaylı fotoğraflarını internet çekerse atacağım RGB işini çözdüyseniz ve yazdıklarımda farklı/yanlış gelen bir şey varsa söyleyin lütfenBu firmaya bulaşana Allah sabır versin.iade etmek istediğim kargo için alıcı ödemesini kabul etmiyor firma
Bana sıfır ürün geliyor iade etmek istiyorum 130 TL kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorum.
İletişim sıfır memnuniyet hiç yok.
Dediklerinize aynen katılıyorum.youtube inceleme videolarına rgb var.yazılımını yükledim.orda rgb ayarı yok.benim kutu etiketi açılmış geldi.x logosunda ve arka kısımdaki şerit var orda ışık yanmıyor.sadece scroll tuşunda dpi a basınca ışık yanıyor.firmayla iletişime geçtim.servise gönderdim mouseyi.inceleyecekler.firmada bilmiyor ışık var mı yok muBugün M800 pro elime ulaştı üzerindeki skartezin naylon korumasını söktüm yanında bir çift siyah bir çift beyaz skartez ve tip a'den tip c'ye üzerinde usb 3.1 yazan bir konnektör yollamışlar kutudan kablo mouse üzerindeki 2.4 adaptör skartezler ve dönüştürücü dışında bir şey çıkmadı yazılımını kurmadım çünkü henüz laptobum yok arkadaşımın bilgisayarında denedim scrool ışığı yanıyor arkada ve altta RGB yok mouse arkasındaki x logosuna dikkatlice bakınca boya gibi gözüküyor altından ışık vurmayacak gibi duruyor sanki detaylı fotoğraflarını internet çekerse atacağım RGB işini çözdüyseniz ve yazdıklarımda farklı/yanlış gelen bir şey varsa söyleyin lütfen