iijeriichoii
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Dün hardlinedan aldım elime ulaştı ssatıcı direkt kargoda gösterdi.Protein tozlarımı iptal ettiler telefon no aynı girince sıkıntı oluyor mu.
Dün hardlinedan aldım elime ulaştı ssatıcı direkt kargoda gösterdi.Protein tozlarımı iptal ettiler telefon no aynı girince sıkıntı oluyor mu.
Hocam ben kulaklık sipariş etmiştim ayriyeten garanti uzatmada aldım ama sipariş verdiklerimin hepsi iptal oldu para iadesi bekliyorum geldikden sonra tekrardan sipariş vermeyi deneyicemGaranti uzatma satın alan oldumu hiç sorun oluyor mu ?
trendyol tarafından bazı ürünlere ekstra sigorta satın alabiliyorsun. Kırılırsa bozulursa vs gibi axa sigorta temelli bir hizmet.O ne?
Hangi satıcıydı direk sipariş vereyim bende hazırlanıyor oldu iptak edildi sonraDün hardlinedan aldım elime ulaştı ssatıcı direkt kargoda gösterdi.
hocam peki garanti uzatmanın parası ayrı olarak mı geliyor ürüne dahil olarakmıHocam ben kulaklık sipariş etmiştim ayriyeten garanti uzatmada aldım ama sipariş verdiklerimin hepsi iptal oldu para iadesi bekliyorum geldikden sonra tekrardan sipariş vermeyi deneyicem
ayrıhocam peki garanti uzatmanın parası ayrı olarak mı geliyor ürüne dahil olarakmı
kanka sepet kısmının en üstünde azerbeycan ve türkiye seçimi var türkiyeyi seçArkadaşlar bende şuan +90 telefon numarası girilmiyor. Türkiye'ye ürünü kargolatabiliyoruz ama azerbeycan tel no girmemi istiyor, ne yapmak lazım?
hangi satıcıDün hardlinedan aldım elime ulaştı ssatıcı direkt kargoda gösterdi.
Oldu tesekkurlerSepette en üstten azerbeycan yerine türkiye yi seçmeniz lazım
hocam hangi satıcıdan aldınDün hardlinedan aldım elime ulaştı ssatıcı direkt kargoda gösterdi.