🔥İndirim GETİR YEMEK 80-50 KUPON

Bi bende mi olmuyor kampanya kısmı

Teşekkürler hocam çiğköfteyi afiyetle gömerim sayenizde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi bende mi olmuyor kampanya kısmı
Ödeme yerinde kampanyaya tıklayıp kod ekledim büyük harflerle yazdım oldu bende.

Trendyol gelir mi ki :( getirde daha pahalı satıyor bizim buradaki restoranlar

Teşekkürler hocam çiğköfteyi afiyetle gömerim sayenizde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme yerinde kampanyaya tıklayıp kod ekledim büyük harflerle yazdım oldu bende.
Önceden ekledim kayboldu diğer telefonda dediğin gibi yaptım oldu başlığa sabitlense güzel olur ödeme ekranında girin kodu

Hocam bende şöyle bi sorun var bi türlü anlamış değilim. Sepete yemeği atıyorum kupon yerin oraya da kodu giriyorum, başarılı bi şekilde oldu diye ekrana yazı geliyor. Sonra o ekrandan çıkıyorum ama fiyat yine aynı, sonra kodu tekrar girmek isteyince de bu kodu kullandınız diye hata geliyor. Kafayı yemek üzereyim, bu arada sadece o kupon indirimini kullanıyorum, başka herhangi bi kuponu da aktif etmiyorum.

Hocam bende şöyle bi sorun var bi türlü anlamış değilim. Sepete yemeği atıyorum kupon yerin oraya da kodu giriyorum, başarılı bi şekilde oldu diye ekrana yazı geliyor. Sonra o ekrandan çıkıyorum ama fiyat yine aynı, sonra kodu tekrar girmek isteyince de bu kodu kullandınız diye hata geliyor. Kafayı yemek üzereyim, bu arada sadece o kupon indirimini kullanıyorum, başka herhangi bi kuponu da aktif etmiyorum.
Kodu yazdıktan sonra uygula demeniz gerkiyor öyle yapıyor musunuz

Teşekkürler 500gr dondurma 30tl ye geldi. 3 defa sipariş edersem 75tl de indirim hakkı vericek.

Kodu kullandım sonra sepete ekledim nasıl kodu aktif edebilirim sepette?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,725
Üyeler
191,152
Son üye
furkan507
Geri