❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İkinci monitörü yollucaksan masa da almamız lazım masam yetmiyor iki monitöre ❤️😂
İkili monitör kolu tek ayak oluyor, masanın küçük olmasının bir önemi yok. Demek ki sende değilmiş, mahalleye çıkıp herkese sorayım yakında birilerine vermiş olması lazım. :peepo1:

• Hahaha
Reaksiyonlar: SpyX
İkinci monitörü yollucaksan masa da almamız lazım masam yetmiyor iki monitöre ❤️😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir durumda asla geri vermeyin trendyolun maili kanun değildir yasal belgeyle gelirler almaya o zaman verin
Mail falan da atmadılar. Direkt kargocu gelip istemiş.

Gelmeyip iade olanlar haline şükretsin. Benim ürünü dün akşam 21.00'da teslim etmişler ama bana öyle bir ürün gelmedi. Aradım şubede de yokmuş, teslim ettik diyorlar. Galiba birisine 2'li monitör kolu ısmarlamış oldum. :monkahmm:
Sana teslim etmediği kayıtlardan çıkar. Kargo zararını karşılar.

Sana teslim etmediği kayıtlardan çıkar. Kargo zararını karşılar.
Her türlü ben haklı çıkarım zaten çok bir sıkıntı yok. Ama avantajlı ürünü kaçırmış olacağım. Kargo şirketi de Trendyol Express.

Mail falan da atmadılar. Direkt kargocu gelip istemiş.
Maili zaten sana atmıyorlar kargo firmasına atıyorlar onlar senden istiyor. Demek istediğim dr o trendyolun kargo firmasına mail atması hiçbir şeyi değiştirmez kargoyu teslim aldıysan iadesini sadece sen yapabilirsin

Gelmeyip iade olanlar haline şükretsin. Benim ürünü dün akşam 21.00'da teslim etmişler ama bana öyle bir ürün gelmedi. Aradım şubede de yokmuş, teslim ettik diyorlar. Galiba birisine 2'li monitör kolu ısmarlamış oldum. :monkahmm: (TY Express)
Şimdi getirdiler. Mahalleye çıkıp bütün evleri dolaşmama gerek kalmadı. :peped:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03