ReeledSpace5728
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
uzun hikayeli oyunlardan sonra kafa dağıtmalık arkadan müzik açıp oynamalık oyun önerisi
Bende yeni hikayeli oyun bitirdim hikayeli oyun açlığım gelene kadar asetto oynuyorumuzun hikayeli oyunlardan sonra kafa dağıtmalık arkadan müzik açıp oynamalık oyun önerisi
kısa oyun ve uygun fiyat istersen epicde tomb raiderlere bak yılın oyunu olan indirimle 8 tl 2013 te çıkmış ( grafikleri ultradayken inan bu oyunun 2013 te çıktığına inanmazsın) bide 2017 de çıkan var bn 2017 de kini bitirdim sıra 2013 te ama oyun efsane aksiyon la hikaye nin güzelliği efsane bnuzun hikayeli oyunlardan sonra kafa dağıtmalık arkadan müzik açıp oynamalık oyun önerisi
2017 dekine göre daha güzel yakısa oyun ve uygun fiyat istersen epicde tomb raiderlere bak yılın oyunu olan indirimle 8 TL 2013 te çıkmış ( grafikleri ultradayken inan bu oyunun 2013 te çıktığına inanmazsın) bide 2017 de çıkan var bn 2017 de kini bitirdim sıra 2013 te ama oyun efsane aksiyon la hikaye nin güzelliği efsane
yani pek hikayeli oyunlara aşina değilim kütüphanemde ki hikayeli oyunlar tozlandı ft.2017 dekine göre daha güzel ya
soul searching muzik açmana gerek yok muzikler efsaneuzun hikayeli oyunlardan sonra kafa dağıtmalık arkadan müzik açıp oynamalık oyun önerisi
Ustam bu Tomb Raider'da ne yapiyoruz? Almayi düşünüyorum dakısa oyun ve uygun fiyat istersen epicde tomb raiderlere bak yılın oyunu olan indirimle 8 TL 2013 te çıkmış ( grafikleri ultradayken inan bu oyunun 2013 te çıktığına inanmazsın) bide 2017 de çıkan var bn 2017 de kini bitirdim sıra 2013 te ama oyun efsane aksiyon la hikaye nin güzelliği efsane bn
Shadow Of The Tomb Raider(2017 de çıkan dediğim)
24 saatte bitirdim ama o saate değer uzun soluklu değil ama her şeyi tam tadında bırakıyor
shadow olanı kabileler/canavarlar/ kötü askerlerle fln çatışıyor bir yerden hiç aklına gelemicek bi konuma geliyorsun beynini zorluyor kısaca çok güzel 2013 te çıkanda güzel ama tam yorum yapamam oyunu bitirmedenUstam bu Tomb Raider'da ne yapiyoruz? Almayi düşünüyorum da