freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,529
North bayou f80, f160İndirimlerden monitör kolu önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HDD önerisi de alabilirim
North bayou f80, f160İndirimlerden monitör kolu önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HDD önerisi de alabilirim
dfs bilgisayardan geçmişte ryzen 5600 btifenix nova mesh kingston rgb 3600mhz ram baya baya bir ürün satın aldım. güvenilir satıcılardan biridir benim için. eğer bana 5000e ryzen 7600 linki atabilirsen onuda alabilirim. arıyorum çünküDfs bilgisayar satıcı Amazon deil ondan dolsyi almadım 2.el garantili 7600 vs de var 5000e![]()
Ugreen bakabilirsin Amazon’dan10-15 metre aralığında ethernet kablosu önerir misiniz?
yok mu beylermasasütü pc için internet cihazı var mı? modem uzakta da o yüzden wireless adaptör tarzı
hocam brown switch kullandınızmı hiç tavsiye edermisiniz ? şuan blue kullanıyorum ama brownu da çok öneren var. red gibi hissiyatsız olsun istemiyorum.Lol tarzı oyunları oynuyorum hep,arada valorant falan. Sizce yine bluemu almalıyım yoksa brown mu ?Oluyor hocam
yok mu beyler
Brown kullanmadım ama bende öneririm blue yerine Brown almanı öneririmhocam brown switch kullandınızmı hiç tavsiye edermisiniz ? şuan blue kullanıyorum ama brownu da çok öneren var. red gibi hissiyatsız olsun istemiyorum.Lol tarzı oyunları oynuyorum hep,arada valorant falan. Sizce yine bluemu almalıyım yoksa brown mu ?
Hocam iyi fiyat dediklerini linkleyebilir misin abaca? en azından bir kısmını19 parça ürün aldım şuana kadar deterjan-gıda çoğu
Hocam iyi fiyat dediklerini linkleyebilir misin abaca? en azından bir kısmını