Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Olsun hocam ben yine de güvenemiyorum. :D Amazon'dan aldım SSD'yi teşekkürler. Bu arada SSD'den memnun musunuz?
Farklı satıcılardan aldığınız zaman dediğiniz gibi güvenmek zor oluyor ama direkt n11'in n11 mağazasından alındığı için sorun olmuyor orijinallik konusunda. Yorumları inceleyebilirsiniz zaten n11 mağazasından alınan ürünler orijinal olarak belirtilmiş.
Siz bilirsiniz hayırlı olsun şimdiden.

SSD güzel, performans düşüklüğü, donma, takılma, drop gibi şeyler olmuyor. 600000 TBW garanti ömrü var. Ki bu sayıyı 10 ile katlayacak şekilde kullanım sağlıyor. Yani ömürlük denebilir.

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
Beyaz olanı tavsiye ederim sanırım msi'da kampanya var onunla cüzi miktar para iadeside alabiliyorsun ürününü kaydettirip talep edersen
Beyaz indirimde değil sabit fiyat gibi gösteriliyor, siyahı satın aldıktan sonra gördüm açıkçası. Tip olarak güzel olsa da siyah daha yeni işlevli model gibi duruyor. Voltaj gücünde de siyah 4 beyaz 12 gözüküyor. tam anlamasamda

Beyaz indirimde değil sabit fiyat gibi gösteriliyor, siyahı satın aldıktan sonra gördüm açıkçası. Tip olarak güzel olsa da siyah daha yeni işlevli model gibi duruyor. Voltaj gücünde de siyah 4 beyaz 12 gözüküyor. tam anlamasamda
Dediğim gibi msi kampanyası var ordan cüzi miktarda iadede aldinmi mis gibi :

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
2.238'TL Aldım bu ürünü hatırlarsan Abdullah 12 lt airfrey paylaşmisti aynı Kasım ayında 33 gün sonra iptal edildi benim ve sanırım herkesin ben peşini bırakmadim thh verdim red yedim fakat haklı olduğum için darladim Amazonu en son bir cengaver çıktı temsilcilerden bana bu ürünü ilandaki fiyattan al ürün sana gelirse biz senden 2.238'tl alicaz geri kalanı iade edicez dedi aynısını yaptı. 😁

Top Bottom