Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar kahve makinası indirimi gören varmı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B004WZ6CRO?tag=dh-forum-on-ug-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1Arkadaşlar kahve makinası indirimi gören varmı?
güzel indirim hocam türk kahvesi yapılıyormu bununla ?
yok hocam espresso bu dalga mı geçtingüzel indirim hocam türk kahvesi yapılıyormu bununla ?
hayır hocam bana türk kahvesi yapılabilen lazımyok hocam espresso bu dalga mı geçtin
Para olsa alırdım direk.
Karaca hatır.hayır hocam bana türk kahvesi yapılabilen lazım
link verme şansınız varmı müsaitseniz?Para olsa alırdım direk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karaca hatır.
link verme şansınız varmı müsaitseniz?
3 ünün ne farkı var hangisi daha iyidir?Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi özelliklerini incele, 1.498,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Karaca Hatır Barista Cappuccino ve Türk Kahve Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Karaca Hatır Barista Cappuccino ve Türk Kahve Makinesi fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Karaca Hatır Barista Cappuccino ve Türk Kahve Makinesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bende barista olanı var. Geçen sene şubatta aldım. Ama açmaya üşendiğim için bir kere kullanmadım
Biri barista yani sütünü kendin ekliyorsun sıcak çikolata falan yapıyor. Hups olan sütlü turk kahve yapıyor. Koz olan ise sütsüz.3 ünün ne farkı var hangisi daha iyidir?
hocam hups olanın 2 li modelini alırsam hem sütlü hem sütsüz yapabilirmiyim?Biri barista yani sütünü kendin ekliyorsun sıcak çikolata falan yapıyor. Hups olan sütlü turk kahve yapıyor. Koz olan ise sütsüz.
Onu tam bilmiyorum hocam.hocam hups olanın 2 li modelini alırsam hem sütlü hem sütsüz yapabilirmiyim?
2. resimde ne yapabildiği yazıyormuş görmedim kusura bakmayın.Onu tam bilmiyorum hocam.