aslında bu yılın en kendine has en tekrar etmeyen indie oyunudur dave kim dediyse sizi yemiş gibidave'i boşver ya, oyun bir yerden sonra tekrar ediyor dediler diye almadım
ilk çıktığı zaman steam yorumlarında okumuştum. keşke alsaydım, yanlış hatırlamıyorsam 127 tl civarıydıaslında bu yılın en kendine has en tekrar etmeyen indie oyunudur dave kim dediyse sizi yemiş gibi
en ucuz 171 lira oldu oda yaz indiriminde sanırsam o zaman almıştım daha hiç oynamadım ama çok fazla övülen yenilikçi bir indie diyor herkesilk çıktığı zaman steam yorumlarında okumuştum. keşke alsaydım, yanlış hatırlamıyorsam 127 TL civarıydı
MGS5 dip fiyattayken kaçırmayıp atmışsın sepete, güzel.200-300 civarı bütçem var bu oyunları ekledim sizce iyi mi? sepet yoksa başka oyun mu almalıyım ?
%25 indirmle satan bir arkadaşla 127ye anlaşmıştıken ucuz 171 lira oldu oda yaz indiriminde sanırsam o zaman almıştım daha hiç oynamadım ama çok fazla övülen yenilikçi bir indie diyor herkes
hocam benim sepet konusunada bakarmısınız bi%25 indirmle satan bir arkadaşla 127ye anlaşmıştık
dishonered 2 ve prey zamanında amazon verdiği için gog hesabımda duruyor hiç oynamadım parayı onlara boşuna vermek istemedim açıkcasıtaş gibi sepet bütçe varsa dishonered definitve dishonered 2 ve preyide alın
pis pis yollardan oynarsınız en kötü hocam alabiliyorsanız online oyun alın bence.ilk çıktığı zaman steam yorumlarında okumuştum. keşke alsaydım, yanlış hatırlamıyorsam 127 TL civarıydı
hoşuma gitti benim açıkcası videosunu falan izlediğimde tam kafa dağıtmalık gibiydidave'i boşver ya, oyun bir yerden sonra tekrar ediyor dediler diye almadım
Nier Automata anime içerikli olduğu için pek ilgimi çekmedi diğer iki oyunda gog hesabımda varlarMGS5 dip fiyattayken kaçırmayıp atmışsın sepete, güzel.
Nier Automata ve Prey + Dishonored 2 bundlea bakılabilir.